reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM o Boszsz...schudłam,ale niestety nie na tyle,żebyś mnie nie poznała:-D:-D:-DBrzuch mam nadal wielgaśny a zleciało mi raczej z pupy (bo majtasy mniejsze wkładam:-DI dżiny na doopę wchodzą:-D),z biustu(hurra:-D)i tak ogólnie,ale grubam nadal więc spoko,poznałabyś mnie:-DWidocznie mnie nie zauważyłaś:tak:

reklama
Witam

ania83 w tym tyg bedziemy ogladac chyba mieszkanka na moylaragh Zobaczymy jak z czasem bedzie :rofl2::rofl2:

to czekam na info od Ciebie kiedy dokladnie:-)

Tichonek to Ty? pasuje Ci naparwde,mnie tez kusi albo czerwien albo jakis rudy nawet J zapowiedzialam ze malne sie jak bede w kraju na taki kolor to jakis zachywcony nie byli mowil zebym sie nie malowala na takie kolory

Ewelcia to zaszalas w next ,super ze zakupy sie udaly
Anineczko fajny kociak

Pogoda super,nie dawno wrocilam byla u Gliwy a pozniej poszlam na zakupy,w koncu kupilam prezent dla J no i oczywscie przy okazji dla siebie i dla dziewczynek tez,takze jestem happy:tak: jakies buty by sie zdaly ale jakos ciezko tutaj dla mnie z butami

Uciekam jesc obiadek
Milego dnia

Aniaa super ze zakupy udane :tak:
Asienka_r ach te zabki, jeszcze troszke Anulce zostało :tak:

ja sie zwielam za zmywanie, a mlody w basenie z pilkami siedział, ja sie obracam a on stoi na srodku pokoju i sie nie trzyma :szok: no myslalam ze na zawal zejde :zawstydzona/y: ja lece do niego a on patrzy na mnie jak na wariatke :eek:

Hejo!

No i znowu jestem, heee..
tichonek-prawdziwa jesienna mamuska, fajnie!!! Nie ma jak to jakas zmiana!
anineczko-slodziutka ta Wasza coreczka! Przynajmniej na chwile obecna macie w domu rownowage damsko/meska:-D
aureliamarcel-a my dzis 210E poplynelismy za naprawe bojlera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nigdy nie robilismy servisu i w koncu sie rypnal. A o zabkach nic mi nie mow, niedawno wrocilam z PL, bylam oczywiscie u dentysty, zrobil mi jedna dziurke wszystko pieknie ladnie, przyjechalam do IE, kolezanka taka troszke mniej mila:-D poczestowala mnie cukierkiem a ja zamiast go sobie ssac to se ugryzlam tak, ze plomba mi wyleciala:wściekła/y:eee, szkoda nerwow:crazy:
margarita-takiej to dobrze, z wakacji na wakacje:cool: Wypoczywajta, wypoczywajta, my tu tez za pare dni mamy miec upaly:rofl2:

Lece rybe smazyc!

renni widze ze znalazłas troszke czasu dla nas, to dobrze:-) no to tez miałas wydatek nie mały :baffled: ja swojego tez nie servisowałam jeszcze :zawstydzona/y: ale ma rok dopiero takze luz :tak:to ci kolezanka niedobra, no ;-)

mezu wrocił, usmiech pelna geba, wział malego i poszedł na spacer :-D
dziekuje w imieniu Marcela :tak: mam nadzieje ze szybko sobie pojdzie gdzies :-D

Aurelia brawa dla Marcelka...za nim sie obejrzysz mlody bedzie smigal po calym domu:)
Renni a czemu ty musialas placic?a landlord nie odda wam kasy?

my tez nie dawno wrocilismy,bylam z mlodym na palcu zabaw bo ciagle wolal juchu,juchu:):-D
cos sie pogoda zaczela knocic,jakies czarne chmury wylaz i wiaterek sie zerwal:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry