reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam :-)
Gliwa współczuje :-( zdrowka dla Igorka
Aga_Natalia sliczne masz Ksiezniczki :tak: a jakie fajne minki robia :-D
Gastone to super ze dziewczynki taki apetyt maja :tak: moj bez chrupkow kukurydzianych zyc nie moze :-D
Lubiczanka ale masz prymusa w domku, to dobrze :tak: i corcia jaka dzielna na szczepieniu, buziak dla niej :tak:
Aniaa I Twej Ksiezniczce buziaczek na 4 miesiace :tak: ja gdzes miałam linomag masc ale musze sprawdzic date waznosci, jak cos to moge ci podeslac :tak:
AsienkaM zdrowka dla Ciebie i oby Zuzinka nie podłapała :tak:
Asienka_r sto lat dla Anulki :tak: i gratki kolejnego zabka :tak:

sorki ale ja tak na szybko tylko :sorry2: dziecie mi jeszcze spi wiec cos skrobnełam, bo potem jez ni mlody nie pozwala :-D
ale czytam ;-)

milego dnia

Witam się:-)
Gorrrąco:-)...Ale jutro już w prognozie deszcz:baffled:
Matt padł w wózku i nadal śpi na dworze,pranie rozwiesiłam,drugie się kręci,obiad mam...Uwielbiam takie chwile:-D
Asieńko_r,gratuluję zębaska...Faktycznie jak ten czas leci,pamiętam jak rodziłaś,pamiętam jak rok temu już w ciąży byłam u Was a tu już 2 lata Anulce stuknęły:szok:...Czas o drugim dzieciątku pomyśleć:rolleyes2::rolleyes::-)
Dla Anusi samych kolorowych,radosnych dni:tak:

Aniaa nie damy rady w niedzielę do Was wpaść bo P ma pracować całą sobotę:dry::baffled::wściekła/y:Niedziela więc zostanie nam na cotygodniowe zakupy a i jeszcze chciałam do stolicy po buty jechać:sorry2:
...Pauletta,Didi,Kasiuleczka,
gdzie Wy?

Lecę bo Matt się obudził:sorry2:

witajcie:-) U nas pada, tzn mzy:dry:niby cieplo ale co z tego jak sie nie da nigdzie wyjsc:baffled: a u Was slonko swieci??hmmm:huh:
AsienkoR-wszystkiego najwspanialszego dla Twojej Ksiezniczki w dniu 2-ch urodzin :-)

AsienkoM-zdrowka dla Ciebie, oby zatoki szybko przeszly :tak:
Gliwa-zdrowka dla Igorka ;-)
Aniaa-ja mam jeszcze troche tormentiolu to moglabym Ci przeslac,bo nam juz takie rzeczy nie groza-oby. Wazne jest zebys przemywala jej pupinke woda a nie chusteczkami, bo one jeszcze bardziej podraznia.Moze w aptece Ci cos doradza, warto zapytac.Buziak w czolko dla Lenki na 4 miesiace:-)
Tichonku-wszystko masz gotowe to tylko sie relaksowac ;-)

Hej:-)
U nas pochmurno ale cieplo:tak:, mam nadzieje, ze padac nie bedzie.

asienkaM-zdrowka!

aganatalia-fajnie jakbys dotarla na spotkanie, im wiecej nas tym lepiej

asienkar-wszystkiego naj, naj dla Niuni!!!!! No i oby problemy zwiazane z zabkami szybko sie skonczyly!

[/URL]
Aniaa nie damy rady w niedzielę do Was wpaść bo P ma pracować całą sobotę:dry::baffled::wściekła/y:Niedziela więc zostanie nam na cotygodniowe zakupy a i jeszcze chciałam do stolicy po buty jechać:sorry2:

Szkoda moze nastepnym razem sie uda

Marcysia w aptece dali puder i bepanthen ...chusteczkami nie wycieram tylko wacikami ale nic nie pomaga
Prosilam Mame ma wyslac z kraju ale jakies 2-3 dni bede musiala poczekac

Witam:)
AsieńkoR-wszystkiego najpiękniejszego Anulce z okazji 2gich urodzin:)))I gratki za kolejny ząbuś-uffff-wyszedł:)
AsieńkoM-zdrówka...Niech szybko przechodzi:)
Aureliamarcel-ale ladnie Ci synuś śpi:)))
Aaniu-ciężka sprawa jeśli ani mączka,ani kremy nie pomagaja:(Ale mam nadzieję,że szybko sie pupka zagoi-moze zmieniałaś ostatnio pieluchy???
Tichonek-butki w planach...ja ostatnio zaopatrzyłam się w takie do łydki"oficerki":)Powodzenia-jak dobrze pamiętam naszukać się zawsze musisz:(|((
Miłego dnia Wam kochane

reklama
ania-a czy te pampersy maja ten zielony wklad??? moja N byla na nie uczulona, a na te zwykle pampersy z "pampersa" nie

Wiesz powiem Ci ze dziwna sprawa z tymi pampkami bo jak byla na 2 bylo oki jak przeszlismy na 3 bo z 2 wyrosla, uzywamy activfit baby drive nie maja tej siateczki w srodku co 2,zobacze kupie hugisy bo moze to od pampkow juz sama nie wiem
a wklad maja niebieski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry