reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:-)
AsieńkoM dzięki,nieciekawie:confused2:
Mam cały czas taką gulę w gardle,kaszlę na mokro i flegma mi się urywa,że muszę co chwilę wypluwać:sorry:Boli mnie gardło i mam lekki katar,na szczęście Matt zdrowy jak na razie:tak:Jutro mamy szczepienia i żeby choć on się załapał bo ja nie wiem czy mnie zaszczepią jak jestem przeziębiona:sorry:
Biola całuski dla Nikolaska;-)

reklama
Witam
a my wczoraj u "Anineczków"byliśmy-za gościnę dziękujemy...i muszę przyznać,że dom-full wypas!!!
Ewelcia-przykro mi baaardzo,że się nie spotkałyśmy:(((Może wpadniecie kiedyś do nas?
Marta-było"łupucupu"w nocy???
Tichonek-zdrówka Wam-nie dajcie się!!!
Kamcia-jak u Ciebie ze zdrowiem?
Madbebe-a Twoje samopoczucie jak?
Barmanka-co Cię tak wcięło?
Gliwa-miałam napomnieć o tych kroplach(bo my kupiliśmy tak na wu),ale widzę temat "na tapecie",więc przypóźno mnie olśniło:/Oby pomogły:)
Anniu-co tam u Was?Jak po weekendziku?
A my wczoraj byliśmy na...grzybach!!!!!tzn J z Maluchami w aucie siedział,a ja z Dadzią w 10minut pół wiadra prawdziwków nazbierałyśmy i myk do domku(chodziłabym więcej,ale nie lubię chodzić sama po lesie:(-zaraz mi się załącza wizja filmu"wzgórza mają oczy"i wiać się chce;)))
Miłego dnia Wam Kobietki:)

hej:-)
AsienkaM-ja rowniez polozylabym sie do lozka,jestem tak niewyspana,masakra. Natanielowi wychodzi kolejna piatka i budzil sie w nocy co chwile i nic tylko mama i mama:confused2:
kamcia-odpoczywaj a co:-) a jak sie nudzisz to moze wkleisz zdjecia tych syropow co??:sorry:moze mozna je kupic w innych sklepach, widzialas je gdzies moze??
lubiczanka-grzybki powiadasz?? ja to wogole sie nie znam na grzybach wiem jak wyglada Kania i pieczarka :-D:-D:-D
Tichonku-raczej Cie nie zaszczepia, ale moze jakies lekarstwo dadza :tak:

Helollllllllllll witam sie i ja :)))))
weekend byl cudowny mimo tej okropne jpogody heeeee,ale jestem dzisiaj happy tak wew czuje sie rewelacyjnie :))))
Moj anioleczek kaczy dzisiaj 4 miesiace bozesz ale ten czas leciiiii:))))))
Ide za waszymi radami i spie z kacprerkiem tzn ide do niego jak sie obudzi w nocy i zostaje juz z nim plusem jest to ze r wstaje wtedy do nikusia i mam nocke jakby przespana:)))))
A dzis jedziemy ogladac kolejne mieszkanie na D6 zadnej rewelki sie nie spodziewam bo tutaj tak owych mieszkan nie ma a jak juz jakies nam sie spodoba to ogladajacych jest multum i nie zostajemy wybrani:(no a do tego jeszce mamy dzieci:(((( a ogolnie wiekszosc mieszkan to jak moj R mowi patologia;)

reklama
dziendoberek

weekend szybciutko minal nawet niewiem kiedy:confused2::confused2: dlaczego fajne chwile mijaja tak szybko a zwykle dni sie ciagna jak flaki:confused2::confused2:

asienkoM dziekuje ze pytasz Narazie cisza Wiec czekamy A ja nie cierpie czekac Cierpliwosc to nie moja najmocniejsza strona:sorry::sorry:

lubiczanko :shocked2::shocked2: na lawnika ?? tutaj w ie?? a jak to sie stalo??

gliwa jak tam igorek i jego kolki lepiej??

milego dzionka wszystkim

Do góry