anek30bb
Fanka BB :)
:-) a nie masz listy ze szpitala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na szczęście ja muszę zabrać tylko pieluchy i chusteczkino i ciuszki na wyjście ze szpitala i prawdę mówiąc to myślałam że wszędzie już tak jest
Pryzybela fajnie , ze cyckowanie latwo idzie![]()
co do ubranek ile i jakie to co szpital to innaczejnajlepiej sie zapytac i tyle ..
cos mnie brzuch boli , skurcze mam i plecy na dole bola :/
ciekawe ile to bedzie trwalo takie przepowiadacze ??![]()
ile sztuk i czego do szpitala, to trudno oszacowac, bo zalezy ile dni sie tam spedzi, ale ja polecam glownie jednoczesciowe pizamki zabrac, bo latwo i szybko mozna zmieniac. A na wszelki wypadek wiecej rzeczy mozna w domu przygotowane zostawic, zeby ktos z rodzinki doniosl![]()
Pryzybela fajnie , ze cyckowanie latwo idzie![]()
co do ubranek ile i jakie to co szpital to innaczejnajlepiej sie zapytac i tyle ..
cos mnie brzuch boli , skurcze mam i plecy na dole bola :/
ciekawe ile to bedzie trwalo takie przepowiadacze ??![]()
hm, ja się dowiadywałam o poród w 4 szpitalach nieopodal mnie i wszędzie tak samo jeśli chodzi o rzeczy dla maleństwa ale może faktycznie to zbieg okoliczności![]()