Witajcie laseczki
Dziekuje za troske o Lile i mame. U Lili nie wiemy co to bylo, dostala rano goraczki ktora wahala sie miedzy 39,6 po podaniu czopka a 40,8

w zyciu tak wysokiej goraczki na termometrze nie widzialam.. Pojechalismy na pogotowie ale po ogolnym badaniu i analizie moczu odeslali nas z niczym do domu, a na odchodnym lekarz jeszcze powiedzial zeby sie nie martwic bo dziecko nie moze miec ZA wysokiej goraczki i w ogole ze nie nalezy jej zbijac chyba ze na noc zeby sobie pospala

Na szczescie kolo 23, chlodnych kapielach i obkladaniu Lili okladami goraczka zaczela sama spadac, do rana juz nie bylo po niej sladu. Ale co sie najedlismy strachu to nasze..
Mama ma w piatek robiona kolonoskopie i biopsje, wiec jeszcze jakis czas pozyjemy w niepewnosci..
gosiagro wlasnie wstawilam dynie do piekarnika, krajanka serowa dzis na deser :-)
julia, aisa dobrze ze odnajdujecie sie powoli w roli matek..nie zalujcie straconego czasu lecz cieszcie sie kazda chwila spedzona z corkami ktora daje wam radosc
milusia jak sie czujesz?? Mysle caly czas o tobie i o twojej cioci..duzo sil w dzisiejszym dniu..
Lencja dolaczam do pytania Gosi, coz to sa fantastyczna szkola??

No i gratulacje dla rozgadanej brykajacej Nelusi!!
A co u naszej ity??? Pociagnij ja za ucho niech sie odezwie, jak sie jej Tymus sprawuje, jak brzusio??
ewelinka zdrowka dla Zosiaczka!
Asnecja ale ci Michas przybiera, na pewno mleczko mamy mu nie zaszkodzi, ale jesli lekarka zaleca "spowolnienie ssania" to oby sie udalo :-) A jak Krystianek? Wybralas juz wozek (musze jeszcze doczytac zaleglosci :-))
Klementinka to juz pazdziernik, ojej ojej

Oby rozwiazanie nadeszlo lagodnie i szybko!
olavip pieknie ci fasolka rosnie! A jak wstydliwa to moze corcia? gratuluje zabaw na weselu, oj zazdroszcze u nas nikt sie nie chce zenic :-( Nie uwiezycie ale ja bylam na 3 weselach znajomych (na 4 nie moglismy jechac bo bylo w LOndynie a ja w ciazy) a reszta albo single albo nie chca sie wiazac papierami..A szkoda
emalia gratuluje zadaszenia nad glowa :-) Nie boj sie rezonansu, najwazniejsze zebys wiedziala od czego te zawroty i mogla to leczyc. Ja po historii mamy nie pozwole ani sobie ani nikomu z rodziny bagatelizowac sygnalow ktore wysyla chore cialo. A jak Jas? Przeszlo mu?
zyraffka zdrowka, co to za kaszel okropny?? Zdrowka rowniez dla meza, oby to nic powaznego nie bylo..
Perfecta co sie odwlecze to nie uciecze nadal trzymam kciuki!!
avena ciesze sie ze jestes

Nie wiem czy zagladasz na FB ale napisze i tutaj spoznione zyczenia urodzinowe!!:-) A jak w pracy, unormowalo sie troche czy nie zanosi sie na sielski spokoj?
Kasiek u nas tez kartonik ze slomka sie sprawdzil, chociaz Lila ma tendencje do robienia "pianki" i jak dostaje jakis koktajl lub sok do picia ze slomka to uwielbia dmuchac i pryskac dookola :-)
gosiagro oj bardzo zadowolona jestem z Nikosia, tylko musze jeszcze te 3203049 funkcje rozkminic :-) ale fajnie jest po tylu latach wrocic do lustrzanki
nadika bardzo sie ciesze ze apetyt u Natanka wrocil! Mam nadzieje ze makaron z dynia trafil w jego gust