reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko ja bym się bała właśnie, że z angielskim sobie nie poradzę. Najgorzej, jak się czegoś nie zrozumie. To duża odpowiedzialność, ale wiesz ja tutaj to nie mam aż tak do gadania po angielsku, nie pracowałam z Irolami to mi może być trudno. Ale jakbym wiedziała, że dam radę to chyba bym się zdecydowała, a do jakiej sparwy Cię chcą

Lubiczanko podaje Igorkowi przed kazdym karmieniem Infacol,i zmienie mu mleko na Aptamil Comfort to jest na kolki,pediatra mówiła żeby zobaczyć.Tylko może sie tym mlekiem nie najadać,bo jest mniej wartościowe od Aptamil 1.Ale już jest lepiej.A swoja drogą to jest mały pieszczoch i lubi na rękach być.

lubiczanko ja tam bym poszla Tak jak pisza dziewczyny Zawsze to cos nowego

ewelcia naszczescie nki juz nie mam i prawie o tych nieprzyjemnosciach zapomnialam Ale o tym ze jakosc odbioru zalezy od tego jaki mamy miesiac to nie slyszalam :) hehe dobre

gliwa powodzenia z nowym mleczkiem Mam nadzieje ze kolki sie skoncza

Asieńko,Aaniu,Dzindusia-no własnie jestem na tak,bo to1-doświadczenie,2-możliwość poduczenia języka,3-wyrwanie się z domku...ale...no własnie zawsze jakieś ale być musi-w dodatku ja raczej do nieśmiałych należę:(
Asieńko-nie wiem do jakiej-ma być 25go...a tak poza tym nie do jednej,ale napisane jest,że będa mnie informować kiedy mam"się stawiać":)
Gliwa-no to powodzenia-mam nadzieje,że zmiana mlesia pomoże:)

Dzindusia-no...tyle tylko,że pogrzebałam w necie i takie sprawy mogą trwać nawet 30dni.w dodatku nawet za paliwko nikt mi nie zwróci-ale to pikus....natomiast jamusiałabym dokładać do tego ,bo jeśli znalazłabym kogoś do dzieci,to raczej za free nie bedzie mi nikt siedział po 5godzin 30dni:/nie wiem-buuuuu
no a dla Dominisi zabukowaliśmy chrzciny:)))))jestem mega zadowolona:)

reklama
Do góry