reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia naszczescie nki juz nie mam i prawie o tych nieprzyjemnosciach zapomnialam Ale o tym ze jakosc odbioru zalezy od tego jaki mamy miesiac to nie slyszalam :) hehe dobre
nie o miesiac mi chodzilo:zawstydzona/y:tylko od miejsca zamieszkania,ze np.jak miszkasz w dziurze to slabszy sygn,ale np.jak mieszkasz w jakims tam miescie to tez niby ze slabszy....
ja napisalam ze od miesiaca zalezy?:baffled:kurde,az musze sie wrocic do mojego postu:)

Lubiczanko przemysl za i przeciw,i podejmij decyzje.
To kiedy te chrzcinya?

Edit:Dzindusia wrocilam sie i dobrze napisalam:)

reklama
Dziś muszę z J przedyskutować raz jeszcze...co do sprawy-to własnie nie wiem czego dotyczy ani nic(może i lepiej?)...
Ewelcia-chrzciny zabukowalismy na 22go:))))

Witam się:-)
Nogi mi dziś w tyłek włażą,jak wyszłam z domu o 8:25 tak wróciłam o 14:00:baffled:
Matt szczepienie zaliczył:tak:Następne 6 grudnia-3 ukłucia:sorry2:Ale prezent na Mikołaja:baffled:
Ja nie zaszczepiona bo muszę być zdrowa w 100% i w 100% być pewna,że nie jestem w ciąży:baffled:Drugi warunek spełniam,ale pierwszy nie bardzo:-D
Szczerze to czuję się każdego dnia gorzej:dry:Chyba choróbsko dopiero mnie rozkłada:dry:Zresztą wszyscy wokół chorzy to co się dziwić:sorry2:
Aniaa zdrówka Lence:tak:
GLIWA buziak dla Igorka:-)
Matt po szczepieniu miaucząco-buczący:confused2:Boszsz....a mnie się nie chce nawet odzywać:baffled:Byle do wieczora:sorry2:
Idę mu jakiś deserek zapodać:sorry2:

...Aaa..Lubiczanko fajnie,że chrzciny już zaplanowane,u nas daleko w polu:sorry2:Nawet nie wiem w jakim miesiącu będą i gdzie ja kupię ubranko chrzestne na takiego dużego bobasa:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ha,Aniaa ale u nas nie ma tradycji,że chrzestni ubranko kupują więc cena dla mnie też ma duże znaczenie:sorry2:Patrzyłam na ogłoszenia z używanymi,ale raczej małe rozmiary są a poza tym co będę teraz kupować jak nie wiem na jaki rozmiar:baffled:Szlag:wściekła/y:Cena nowych-masakra :no:Zła jestem o te chrzciny jak osa:wściekła/y:
Matt cwaniak,deserek to zjada cały słoiczek i się jeszcze denerwuje,że mało:eek:natomiast obiadku zje połowę i już nie chce:cool2:

Ha,Aniaa ale u nas nie ma tradycji,że chrzestni ubranko kupują więc cena dla mnie też ma duże znaczenie:sorry2:Patrzyłam na ogłoszenia z używanymi,ale raczej małe rozmiary są a poza tym co będę teraz kupować jak nie wiem na jaki rozmiar:baffled:Szlag:wściekła/y:Cena nowych-masakra :no:Zła jestem o te chrzciny jak osa:wściekła/y:
Matt cwaniak,deserek to zjada cały słoiczek i się jeszcze denerwuje,że mało:eek:natomiast obiadku zje połowę i już nie chce:cool2:

Wiesz u nas to roznie jest kwestia dogadania sie rodzicow z rodzicami chrzestnymi ale zazwyczaj jest tak ze chrzesni ubieraja
Jesli chcesz moge sie zapytac czy bratowa nie chce sprzedac tego ubranka jej synek jest juz duzym chlopcem i napweno wyrosl z tego ubrania ale nie wiem czy ona jeszcze ma to ubranko

My po bilansie. Same ochy i achy. Że taka mądra, uśmiechnięta i nie boi się obcych. Zaczepia do zabawy, chce coś mówić. Słuch i wzrok w porządku. Jedyne czego Zuzia nie lubi na tych bilansach to to, że muszę ją rozebrać do golaska na mierzenie i ważenie. Zawsze popłakuje, ale potem już jest dobrze.
Zuzia miala za zadanie zabrac z mojej reki klocka a potem go z powrotem odłożyć, raz prawą ręka i raz lewą. Też na stoliku leżał klocek i pani przykryła go chusteczka i sprawdzała, czy Zuzia go znajdzie, a niuńka od razu zrzuciła chusteczke z klocka.
Wypytała się też czy raczkuje, czy umie klaskać rączkami, czy próbuje stać.
Za to ja pochwaliłam się, że Zuzia umie na swoim ulubionym misiu pokazać gdzie miś ma oko, nosek. Wie też gdzie mama ma oko.

ojej ale się chwale, no ale musiałam.

Moja kruszynka ma 71 cm i waży 9550

Tichonek super, że szczepienie Matta zaliczone, a Tobie zdrówka zycze. Ubranko do chrztu kupisz.
Gliwa oby mleczko pomoglo
Lubiczanka świetnie, że chrzciny zaklepane

reklama
Marcysiu Igorek zaraz jak wyszliśmy ze szpitala dostał żółtaczke.A Ty na fb.jestes?
jestem,jestem i nawet Cie zaprosilam ostatnio:-) tylko,ze nick tutaj a moje imie na fb jest calkiem inne:-D

AsienkoM-super, ze mala tak dobrze sobie poradzila z zadaniami :tak: no i wage tez ma dobra. Chyba wszystkie dzieci nie lubia gdy sie je rozbiera:dry:
Lubiczanko-a gdzie chrzest tzn. imprezke robicie w restauracji czzy w domu??

Do góry