reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam, zauwazylam ze mnie wywolano do odpowiedzi:-)
Marcysiu ja zyje zyje... w sobote wieczorem wrocilysmy do Irlandii.... rany jaka pogode trafilysmy normalnie latoooooooo a tu masakra leje i leje. A nie pisze bo normalnie nie mam sil w sobote jeszcze pilnowalam syna znajomej do 4 rano, w niedziele sie rozpakowywalam i troszke ogarnialam domek i lodowke bo pustki byly. od poniedzialku zaczelo sie przedszkole malej ale i tak nie mam czasu na czytanie, bo ciagle ogarniam i zalatwiam cos.No i jakos w temacie nie jestem tu bo naprodukowalyscie ponad 50 stron wiec jak ktos cos do mnie pisal(chyba Margaritta) to prosze o powtorke:-) Teraz udalo mi sie przeczytac dzisiejsze stronki wiec
Asienko M corcia ci rosnie jak na drozdzach, i jaka zdolna, moja to nic nie chciala pokazywac.
Lubiczanko Ania83 u mnie natomiast jest taki zwyczaj ze dziecko to ubieraja rodzice a chcrzestna kupuje szatke.
Tichonek zdrowka

ehhh no i wiecej nie pamietam, zaraz chyba pojde spac,bo mnie cos rozklada kosci mnie bolá trzeba leki zapodac i sie wygrzac.

Marcysiu blondynka w kręconych włoskach?:-)
Asienko super że Zuzia w porządku po bilansie.Dumna musisz być z córeczki.
Lubiczanko fajnie że chrzciny już macie załatwione.:-)My chrzcimy Igorka w grudniu w Polsce.
Tichonku zdróweczka,oby Cie choroba nie rozłożyła.
Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
Lubiczanka, jestem jestem :tak: obowiązek - czytaj: praca - trzeba odwałkować i dopiero od czwartku mogę się cieszyć wolnością :cool2:
Grzyby powiadasz...też bym poszła ale nie potrafię zbierać :zawstydzona/y: prędzej bym się o grzyba potknęła niż znalazła :sorry2:
Moja menago była ławnikiem. Za swoją pracę powinnaś dostać pieniążki, wiesz o tym? ;-) Tylko nie wiem ile bo nie pytałam Lorraine.
Ja mam taki robot ręczny (kupiony jakoś na święta był, w mniejszej cenie), widzisz ten pojemnik po prawo? Trę w nim (a raczej miele) ziemniaki na placki ziemniaczane ;-):tak:
Buy Philips HR1611 Hand Blender. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Aniaa, łoo matko jaki dziwaczny ten robot :szok: w sensie futurystyczny :-D fajny :tak::tak:

No a ja w końcu kupiłam dywan do livingu :tak::tak: mam też już pomysł na firanki, jak nie znajdę tutaj to zamówię na allegro ;-)

hej!

I ja żyje i mam się nie najgorzej ;-) Pracuje nad sobą i ciesze się,bo znalazłam właściwa drogę,chyba ;-)

barmanko-zaciekawiłaś mnie,bo ja mam podobny blender i nie wiedziałam ze tam można ziemniaki trzeć :zawstydzona/y: Mam maszynkę do mięsa,razem z końcówką do tarcia ziemniaków,wiec nawet nie wnikałam,ale dobrze wiedzieć ;-)Wrzucasz po jednym,w całości,tak?Drobno uciera?

Ewelcia zmień Polsat na N ;-):tak: ja mam takowy plan :sorry2: ale dopiero na święta, jak będą jakieś speszajl offer :cool2:

Gliwa, buziak dla Igorka.

Biola, spóźniony buziak dla Niolaska.
Biola, choć na Crumlin ;-)

Dzindusia, a co z N było nie tak? Moja koleżanka ma, chwali sobie, nic złego się nie działo.
Doczytałam już co się stało z N. A powiedz mi to działo się jak tutaj mieliście dekoder czy w Pl?

Aniaa, spać do 10?:szok: oczy Ci zgniją :-D

Tichonku, Marcel był chrzczony jak miał 7 miesięcy:tak: fakt że nie miał białego stroju, tylko taki garniturek. A dlaczego zła jesteś na chrzciny? bo nie doczytałam...:zawstydzona/y:

Asienka, gratki za dobre wyniki u lekarza!

Madbebe, bo na taki szalony pomysł wpadł nie kto inny jak mój Pomysłowy Dobromir - czytaj: mąż :-D:-D wrzucam w grube talarki, grubą kostkę, zależy jak tam mi się nożem ciachnie;-) uciera "w pył".
A o jakiej pracy nad sobą mówisz?

barmanka-dzięki!Ci mężowie..;-)
Walczę z huśtawkami nastrojów i częstym przygnębieniem m.in. Nie chce tego nazywać,bo nie mam diagnozy :blink:

Hejol z wieczora jak milo.i cicho:)
Barmanko ma crumlin nie ma problemu tylko poszukuje blizej harold cross zebym mogla z bucika do szkoly z mlodym dojsc,ogladalismy pare mieszkan i to kolo ciebie tez ale nawet nie bede pisac co za g......o chca wynajac ,no i oczywiscie jest jeszcze cena do 1000e nas interesuje bo wiecej nie damy rady.dzis weszlam na daft na talaght i jakie tam sa sliczne domki i te ceny:)szlak mnie trafia

Barmanka mam podobny blender, dostaliśmy go od znajomego na prezent ślubny
Gliwa dumna jestem baaaardzo, ostatnio kupiliśmy jej klocki drewniane i ukladałam jej wieżyczki a ona je rozwalała a dzisiaj Zuzia nauczyła się układać klocek na klocek, a jaka przy tym zadowolona była. Cudowne są te chwile kiedy dziecko uczy się tylu rzeczy i czynności.
Kasiuleczka witaj

reklama
barmanko wszystkie problemy z N mielismy tu w ie Antena byla dobrze ustawiona bo mielismy goscia z miernikiem Z reszta do polsatu tez nam potem ustawial i jakos polsat dobrze dziala i problemow zadnych nie mam Gdybym te problemy miala w pl to napewno inaczej bym to z nimi zalatwiala a tak to skonczylo sie dla nas dosc ''drogo'' nio ale bylo...minelo....:)

padam na twarz

dobranoc

Do góry