reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja mam taki robot ręczny (kupiony jakoś na święta był, w mniejszej cenie), widzisz ten pojemnik po prawo? Trę w nim (a raczej miele) ziemniaki na placki ziemniaczane ;-):tak:
Buy Philips HR1611 Hand Blender. at Argos.ie- Your Online Shop for .

ja mam takie samo cudo tylko ze metalowe..i to w czym Ty ucierasz ziemniory to mi sie zrabalo:baffled::wściekła/y:w srodku jest taki dzyndzel w ktory wkladasz ten noz i to sie urabalo..a zrobilo mi sie tak,bo wlozylam zaduzo sera zeby zmielic i robot nie dal rady,probowal ale nic z tego i sie przekrecilo:baffled:

Ewelcia zmień Polsat na N ;-):tak: ja mam takowy plan :sorry2: ale dopiero na święta, jak będą jakieś speszajl offer :cool2:

?

nie da rady,my dopiero od czerwca mamy nowa umowe na 2lata czy nawet na 2,5,a ogolnie od 4 czy 5 lat mamy polsat i teraz taki pierwszy numer z nimi:baffled:...
Gzdie kupilas dywan?

Asienko brawo dla Zuzi zdolniacha mala...a raczej klocuszek maly;-):-)

Witajcie wieczornie,

lubiczanka - serdeczne dzięki za zaproszenie, ale raczej nie skorzystamy, bo ominiemy "Cię" bokiem, będziemy jechać z Buncrany do Tralee (jakieś 480km od nas), damy rade po drodze zrobimy sobie postój na jedzonko, poduszki pod plecy weźmiemy i myślę, że uda się jakoś dojechać na miejsce...

podpowiedzcie mi proszę, co można kupić dziecku na chrzest? jaki prezent? mój brat właśnie wykorzystał fakt, że bedzie z nami nasz tato i babcia i ustalił termin chrztu w czasie naszej wizyty

witam :-)
ja ostatnio troszke zajeta bylam, staram sie ogarniac chatke w wolnym czasie, mlody mi spal wczoraj tylko 40 min, wiec nawet nie mialam jak zajrzec :sorry2: mam nadzieje ze dzis pospi i nadrobie Was :tak:

my z N jestesmy zadowoleni, ja teraz bez nagrywania, przewijania nie mogla bym zyc :-D co sie przy dziecku sprawdza :-p

na temant chrzcin to sie nawet nie wypowiadam, bo az wstyd :zawstydzona/y: dla zainteresowanych wklejam link:
Garniturki i fraczki do chrztu

chorowitkom zycze zdrowka :tak:

Witam
Barmanka-no wiem,wiem,żeś Kobita pracująca:)))faaajny ten robocik:)Ale za jaką prace?Bo ja in this moment na JA jestem:/
Marcysiu-chętnie zrobiłabym "gdzieś",ale nie ma tu żadnej salki do wynajęcia-a szczerze mówiąc ichnie jedzonko nie wchodzi mi w grę:/zresztą tłumu nie będzie,więc jakoś damy radę upchać towarzystwo w domku:))))
Tichonek-dasz radę...szkoda faktycznie,że data nieokreślona,ale strój to pikuś;)))
Kasiuleczka-no to powrót do Irl musiał być"traumą"-taka śliczna pogoda:/
AsieńkoM-pewnie,że same ochy i achy:)))
Katrina-dla dziecka na chrzest możesz kupić autentycznie wszystko,co dla dziecka stworzone-od ubranka jakiegoś,przez zabawkę,po pościel itp itd:)))a do nas i tak zapraszam-kiedy tylko będziecie w pobliżu:)
Aureliamarcel-i jak?udało się nadrobic;)))))
Madbebe-byle do przodu:)Dobrze,że znalazłaś(albo starasz się znaleźć)złoty środek-byle tak dalej!!
Miłego dnia-muszę sie ubrać,bo już zdrowo po 8mej-zgroooza;)))))))))

Marcysiu blondynka w kręconych włoskach?:-)
.
:-D:-D:-D niestety nie ale chcialabym byc blondynka z kreconymi wlosami:-D napisze Ci na fb ;-)
a tak pozatym witam sie w ten paskudny dzien, pizdzi,leje masakra. Odprowadzilam mlodego do przedszkola i cala zmoklam :wściekła/y:
Lubiczanko-plus imprezki w domku to to ze wiesz co jesz;-) no a ceny w restauracjach zgroza :baffled::baffled::nerd:
katrina-tutaj naprawde jest duzo fajnych rzeczy na chrzest, ja kupowalam Newbridge Baby Birth Scroll - Fallers.com cos takiego na akt urodzenia i w komplecie byl jeszcze sliczny album na zdjecia i dalam jeszcze kase;-)

Bry:-)
Mnie rozkłada coraz bardziej,ręce mnie bolą jakbym tonę węgla przerzuciła:baffled:
AsieńkaM no brawka dla Zuzi:-)Fajno tak słuchać ochów i achów i pękać z dumy jak Ci dzieciaczka chwalą,co?:-D

Tichonku, Marcel był chrzczony jak miał 7 miesięcy:tak: fakt że nie miał białego stroju, tylko taki garniturek. A dlaczego zła jesteś na chrzciny? bo nie doczytałam...:zawstydzona/y:
Ponieważ na chrzestną wybraliśmy moją dobrą koleżankę z Polski a jej mąż wyjechał na misję i ciągle nie wiadomo kiedy wróci:wściekła/y:Ona sama nie przyleci bo się boi,ma jeszcze syna 6-cio letniego,który też nie che bez taty lecieć więc musimy czekać aż jej mąż wróci:-(Po powrocie żołnierze mają jakieś parę tygodni badań,wizyt u psychologa no i nikt nie ma pojęcie kiedy ten chrzest będzie:wściekła/y:Na pewno nie szybciej jak styczeń-luty a to już Matt będzie miał 8-9 miesięcy,poza tym oni nie wiedzą ile on po powrocie będzie miał urlopu i takie tam...Po prostu sami nie wiedzą czego chcą:angry:
Dziewczyny,chodzi o to,że ja nigdy nie kupowałam nic w sieci więc i teraz wolałabym ubranko,że tak powiem na żywca zobaczyć:sorry2:Tym bardziej,że Matt kawał chłopa:sorry2:Dlatego co z tego,że stron sprzedających stroje jest mnóstwo jak ja szukam coby tutaj coś kupić:sorry2:Ale,że nie wiem kiedy chrzest,nie wiem jaki rozmiar i tak koło się zamyka:wściekła/y:Są na ogłoszeniach ładne ubranka nieraz ale mam kupić by potem się okazało,że Matt jest za duży?:crazy:No szlag mnie trafia:wściekła/y:
Idę Matta nakarmić bo buczy i "Na Wspólnej" obejrzeć:tak:

Bry:-)
Mnie rozkłada coraz bardziej,ręce mnie bolą jakbym tonę węgla przerzuciła:baffled:
AsieńkaM no brawka dla Zuzi:-)Fajno tak słuchać ochów i achów i pękać z dumy jak Ci dzieciaczka chwalą,co?:-D

No pewnie, że fajnie jak chwalą, aż serce rośnie:-). Zdrówka życze:tak:.

Miałam iść z mała na spacer po drzemce ale chyba nici z planu bo wiatr wieje i ogromna sina chmura naszła. Ach ta pogoda.

reklama
dobry!
czy was tez tak wieje?
Lubiczanko to znow rodzinka do Ciebie zawita:)
Tichonku nie zlosc sie zlosc pieknosci szkodzi:)jak tam dieta?

mlody mi znow wymysla od rana:angry:
chce go ktos?

Do góry