AsienkaM1986
mama Zuzi
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam takie samo cudo tylko ze metalowe..i to w czym Ty ucierasz ziemniory to mi sie zrabaloJa mam taki robot ręczny (kupiony jakoś na święta był, w mniejszej cenie), widzisz ten pojemnik po prawo? Trę w nim (a raczej miele) ziemniaki na placki ziemniaczane ;-)
Buy Philips HR1611 Hand Blender. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Ewelcia zmień Polsat na N ;-)ja mam takowy plan
ale dopiero na święta, jak będą jakieś speszajl offer
?
Marcysiu blondynka w kręconych włoskach?:-)
.
Ponieważ na chrzestną wybraliśmy moją dobrą koleżankę z Polski a jej mąż wyjechał na misję i ciągle nie wiadomo kiedy wróci
Tichonku, Marcel był chrzczony jak miał 7 miesięcyfakt że nie miał białego stroju, tylko taki garniturek. A dlaczego zła jesteś na chrzciny? bo nie doczytałam...
![]()
Bry:-)
Mnie rozkłada coraz bardziej,ręce mnie bolą jakbym tonę węgla przerzuciła
AsieńkaM no brawka dla Zuzi:-)Fajno tak słuchać ochów i achów i pękać z dumy jak Ci dzieciaczka chwalą,co?![]()