reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

IiM pokochasz synka tak samo jak corke:) A co do witamin to ja tez jeszcze nie lykam, narazie tylko kwas foliowy. Gin mi niby kazal kupic witaminy ale znowu lekarz ogolny powiedzial, ze dopiero jak mi w szpitalu zrobia badania krwi to stwierdza czy mi potrzebne..
MOU masz @?

reklama
Hej laski
No i kolejny dzien walki z termometrem... Dzis bylo lepiej bo mlody obudzil sie po 4 ale zasnal, to sobie zmierzylam po 6 na spokojnie... Ale nie wiem, czy to ok skoro spalam niecale 2 godziny...
Trzymam kciuki pajkaa, mam nadzieje ze ci sie udalo

Ollena - no niestety @ przylazła :-D Na szczęście to mnie ani nie ziębi ani nie parzy :) Jakoś człowiek robi się taki mało czuły na to, że tak długo coś się nie powodzi.
Jest mi tak rybka teraz że ho ho. A baby co usuwają ciąże - bo nie chcą dzieci, i nie oddają do adopcji rodzicom którzy by kochali z całego serca, to niech się palą w piekle i cierpią po wsze czasy i już !!!

JaM - super, spójrz na ulotkę od testu, tam jest napisane, ze nawet jeśli duga kreska jest bladziutka to oznacza to ciążę. Ja to gina jeszcze bym nie szła, bo raczej nie będzie w stanie stwierdzić jeszcze ciąży, ale zrobiłabym betę.

rysica- ja mam nokie Nseries z pełna klawiatura chce kupic tch cha cha

IIm- wiesz co z ta płcia bym sie nie nastawiala bo i u chlopca i dziewcyznki tak smao do 17 tc wygladaja narzady pozniejs ie foruuja w siura lub bzdzioche ;]ale ma nadzieje ze sie spelni i bedzie synek ;]

Ja chce córe ale nie wiem co bedzie 4 listopada sie dowiem, chcialabym core (maz zawsze chce) i odmiana nie trzeba walczyc z napletkiem ic ala reszta mamy chlopców wiedza o co chodzi ;> hyht zoabczymy dam znac

Kasiurku na dobrym usg bardzo wczesnie mozna plec wypatrzyc, mojej znajomej w 13 tyg gin stwierdzil 2 dziewczynki i sa:) tzn blizniaczki
Ja tez chce dziewczynke, ale jak bedzie chlopiec to tez good:) przynajmniej imie mam dla chlopca ;) macie swoje typy? podpowiedzcie.
Kasiurku jak u Was z z napletkiem wspomnianym?
MOU no skoro tak do tego podchodzisz... moze stan w kolejce do adopcji, od razu zajdziesz w ciaze, tak na ogol bywa;)

Witajcie! JEstem tu nowa, a nawet nowa z polecenia:)) MOUSEFISH! Pamietasz mnie z innnego forum:)?????
Tak po krotce o mnie- mialam byc majowa mama 2012,ale niestety w 6 tyg ciazy zaczelam krwawic i doszlo do samoisntego poronienia:( JEst juz ze mna lepiej,po tym wszystkim przez co przeszlam-nikomu tego nie zycze...
Pozbieralam sie i znow sie staramy:) NIe wiem jak to bedzie w tym cyklu, bo moze byc dluuuugi,nie wiadomo kiedy sei spodziwac okresu. Ale i tak probujemy!
Beta,pozdrawiam i szkoda,ze w tym cyklu nie wyszlo:) CZyli znow razem sie staramy!!!!

Mou Fioletowa szczerze nie robie sobie nadziei... będzie co ma byc jutro moze tempka spaść i przyjdzie @

Ana coś mi mówi Twoj nick :) byłaś na stronce npr??bo tak mi coś świta:) bo ja ta jestem, ale pod nickiem innym:)

a ja tak z innej beczki:) grzeją już u Was?? bo u nas nie... młody śpiki do pasa bo zmarzł w nocy i chory:/ szlag mnie trafia bo biedaczek się męczy:/

Pajka nie grzeja i chwala im za to;) my mamy cale noce otwarte okna, zreszta grzac mozemy nawet w lecie, wlaczamy kaloryfer i juz;) A malemu moze zaloz pajaca ze stopami..

reklama
Do góry