reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej laski,
Mou zaciągaj chłopa na przytulanki co drugi dzien :D Ciąża murowana :-) Ten cykl będziesz miała CLO, czy następny?
ana_83 - witaj :-)

Ech i koniec weekendu, L. jutro do pracy i znow sie zaczyna tydzien... ale to oznacza, ze blizej do usg, jeszcze 13 dni :-) I dziś tylko jednego pawika zaliczyłam ufff :p

Dobry wieczór :)
aga_83 - witaj:-)
Ja jutro mam usg genetyczne. Denerwuję się trochę.
Wiecie co się dzisiaj stalo - przygarnęliśmy jeża. Jest mały i nie przetrwałby zimy na dworze. Znalazł go w ogrodzie nasz Ringo. Teraz jeżyk śpi w kartonie w piwnicy:-)

Hej laski,
Mou zaciągaj chłopa na przytulanki co drugi dzien :D Ciąża murowana :-) Ten cykl będziesz miała CLO, czy następny?
ana_83 - witaj :-)

Ech i koniec weekendu, L. jutro do pracy i znow sie zaczyna tydzien... ale to oznacza, ze blizej do usg, jeszcze 13 dni :-) I dziś tylko jednego pawika zaliczyłam ufff :p

Zależy kiedy się Trix zlituje nade mną :-D

Ana - w końcu dołączyłaś :) Fajnie !!!!
JA już tam nawet nie zaglądam. Moderatorzy prawie bogów z siebie robią i psują całą dyskusję.
Jakiś niewygodny temat to od razu kasują.
Ach - nawet nie chce mi się o tym pisać.
Tak czy siak - cieszę się że do nas dołączyłaś. My tu w dużej ilości używamy testów owu i jesteśmy czasami calusieńki dzień.

A mi się @ rozkręciła i dopiero jak się rozkręciła to brzuch zaczął boleć...

Ollena - no chyba tak zrobię... he he. Wypełnię papiery o adopcję i rach ciach i zaskoczę :-D:-D:-D
Gdzieś widziałam taki wykres. Mogę się pomylić dosłownie w dwóch czy trzech procentach:
71% - to rodzice posiadający już potomstwo
16% - to pary starające się, czekające na adopcję itp...
13% - to matki usuwające ciąże.

Ile par czekających na adopcję było by szczęśliwych i kochało dzieci tych matek, które je usuwają... smutne to jest... cholernie smutne... :-(

Sweety - no to mieli przeolbrzymie szczęście, już nie mówiąc o adopcji że spełnili kryteria,
Ale my już mamy jedno maleństwo, a z tą adopcją to taki luźny temat. Nie staralibyśmy się. Parom bezpłodnym bardziej się należy to szczęście :tak:

reklama
Adopcja była już po próbach in vitro, inseminacjach etc, etc. I fakt, udało im się w miarę szybko i do tego adoptowali 6 tygodniową dziewczynkę, która trafiła do nich prosto ze szpitala.
A Ty MOU Słonce skup się na serduszkowaniu;-)

Do góry