reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Maron śliczny psiunio

Rozczochrana śliczna jesteś.

Witam nowa staraczke.

Patrykowi wychodzą trójki gorączka 38 apetytu brak noc nie przespana jednym słowem tragedia!
Telefon dałam do naprawy i mam stary bez dostępu do internetu, komputer się popsuł więc się żegnał na około 2 tygodnie. Teraz pisze od męża z komórki ale on jedzie o 4 do pracy. Będę tesknic.

Jak wrócę to chce widzieć same zaciazone! Jak się komuś uda to poproszę o sms. Pa

reklama
Baunny no weź nie zostawiaj nas... no i poszła.
anuluś ja się starała o trzecią ciążę 6 miesięcy wszystko było w jak najlepszym porządku i nie wychodziło nam pomimo że z dwójką starszych dzieci udało się za pierwszym razem. Jedyny wniosek - tak czasem już jest. Teraz czekam aż dostanę pozwolenie od ginekologa na kolejną ciążę i wychodzę z założenia że musi się udać od razu, bo gdy łapiesz dołki i myślisz pesymistycznie, przynosi to tylko same negatywy. Ja jestem świeżo po tragicznym przeżyciu, nie dalej niż tydzień temu synka żegnałam i postanowiłam sobie wczoraj że nie załamię się , dla dwójki chłopców których mam koło siebie, dla męża, dla najmłodszego którego nie dane mi było nawet przytulić i dla tego że nie pozwolę stłamsić się przez rozpacz która do niczego nie prowadzi. Mam cel do zrealizowania i brnę do przodu!

Dziś do ginekologa, nie nie kontrola nie, w dalszym ciągu krwawię. Co prawda tyle o ile ale jednak. Na wizytę idę po zwolnienie, mam ogromną nadzieję że dostanę przedłużenie, chociaż na chwilkę.

Witajcie w ten piękny poniedziałkowy poranek:-) widziałam dziś wschód słońca -> był przepiękny:-)

kupilam dzis sweterek dla mojego psiura :-)

Maron zabiłaś mnie tym sweterkiem, ale przecudowny jest:-)

weselicho było super

Rozczochrana fajnie, że się wybawiłaś na weselu i super fotki:-D

Cześć Dziewczyny:)Pozwólcie,że dołącze do Was.Staramy sie z mężem od lutego o pierwsza dzidzie naszą.Troche już mnie dół łapie bo młodzi jesteśmy a tutaj dziecko brak nadal.Robiłam prola wynosi 19,tsh wynosi 3.0.W poniedz dzwonie do mojego gina i zobaczymy co powie.Pozdrawiam

Anuluś witaj w naszym gronie i nie przejmuj się z nami szybciutko Ci się uda:tak:

Telefon dałam do naprawy i mam stary bez dostępu do internetu, komputer się popsuł więc się żegnał na około 2 tygodnie. Teraz pisze od męża z komórki ale on jedzie o 4 do pracy. Będę tesknic.

Bunny niestety nie wiem gdzie wsadziłam ten wynik, ale jak kiedyś znajdę to na 100% Ci napiszę co tam było:tak: przytul Patiego:tak: będziemy tęsknić -> wracaj do nas szybciutko:-)

Wika fotkę wrzucę jak jakąś porządną zrobię:-)

Bartuś już lepiej te inhalacje mu pomagają:tak: syropy też nawet chce pić, najgorzej z odsysaniem nosa:szok:

Dziewczyny jakoś nie wiem z Bartkiem to wiedziałam, że jestem w ciąży nawet nie musiałam testu robić, a teraz niby jakieś tam przeczucie mam, ale z drugiej strony jakoś nie czuję, żebym była w ciąży -> ehhh ciężko to wytłumaczyć:eek:

Witajcie kochane!

Dawno mnie nie bylo bo w tamtym tyg bylismy u tesciow w Koninie a tam na 4 pietrze w centrum miasta nie ma zasiegu!
21.gif
We wtorek sama wracalam do domu z Miloszem z wieloma przygodami po drodze, ktora zamiast 2 godziny, trwala 5, myslalam ze urodze a Milosz zniesie jajo
21.gif
wczwartek konczyla nam sie umowa na internet wiec poszlismy przedluzyc, dostalismy nowy modem i .... nie dzialal. Dopiero dzis cos zaczal jarzyc, masakra.
Łukasz zmienil prace, tzn nadal jezdzi ale juz nie po Europie calej tylko do Berlina i z powrotem na ADR(szlag mnie trafia bo kiedys juz tam pracowal a ciuchy wiecznie olane ropa
21.gif
) no ale jest czesciej w domu i ma niby zarabiac troche wiecej, no zobaczymy jak to wyjdzie.

przepraszam ze tylko o sobie ale nie mam weny a chcialam pwiedziec ze zyje"

:-)hejj :)

To i ja wyjdę z krzakow, bo coś ostatnio u mnie pod górkę i jakoś nie mam siły i ochoty na bb:-:)-:)-:)-(

Maron, cudny piesek :) I chciałam tak delikatnie zauważyć, ze ma podobny sweterek do mojej kamizelki:-D:-D:-D

Anuluś, witaj :) My staramy się od kwietnia i narazie też efektów nie ma:-:)-( O Igora walczyliśmy 8 miesięcy....

Syneczki, powodzenia u gina :tak: Oby przedłużył l4:tak::tak:

Bunny, uściski dla Patryka:tak: Jak będą jakieś dobre newsy to dam CI znać :tak::tak:

Lelek!!!!:-):-):-) Daaaaaaaaaaawno Cię nie było!!!!! Ale widze, ze wszystko ok i że pełno zmian u Was :-) Jak się czujesz???

Sownika, kiedy testujesz???? &&&&&, musi być dobrze :)

Rozczochrańcu!!!!!!!!! :-):-):-) Ciebie też daaaaaaaaaaaaaawno nie było!!!!!!!!!!! Witaj spowrotem na bb :-)

Qcz, jak się czujesz??

ja spadam dzisaij na miasto kupić sobie buty na sobotnie wesele :-)

lelek no kupę lat ;-)pewnie i tak mnie nie pamiętasz. W każdym razie kolejna kwietniówka na mamusiach 2012 z tym że oczekująca kwietniówka.

wika powodzenia w zakupach. Buty ojej kiedy ja ostatnio w ogóle coś sobie kupiłam...

Sowinka trzymam kciuki, kiedy będziesz coś wiedziała?

Cały tydzień trawiłam z mężem temat tegoż mikroskopu owulacyjnego. Z jednej strony wielka wygoda, i generalnie taniej wychodzi bo przy moich długich cyklach zużywałam 10 pasków z domowego labolatorium a ich koszt łączny to prawie 50 zł a ze planuję sprawdzać co w trawie piszczy a konkretnie w brzuszku to też też zacznę od tego tygodnia i straciła bym majątek na te testy. Tak wiec decyzja podjęta.
DONNA, Mikroskop owulacyjny, TEST PŁODNOŚCI (1860548442) - Aukcje internetowe Allegro
kupione, zapłacone i czekam na dostawę.

Hej kochane.

Pomóżcie mi.. @ mam mieć za 3 dni, badam sobie szyjke, i po owu szyjka była nisko, twarda, zamknieta, przed wczoraj zaczeła sie podnosic ale nadal byla zamknieta, a wczoraj byla baardzo wysoko i otwarta chyba.. Albo raczej taka..rozlazla ;D Ja zazwyczaj przed okresem mam nisko i twarda.. Co ja mam, dni nie płodne znowu?? ;D Odpowiedzcie mi..

reklama
Do góry