Witam
Donkat jedź jedź do siostry bo po takim zabiegu to dośc długo dochodzi się do siebie moja siostra miała i biedna przez długi czas dochodziła do siebie, a zimna w prace nie zazdroszczę kiedyś (11 lat temu) też miałam okazje popracować bez ogrzewania koszmar w płaszczach siedziałyśmy nowy budynek a grzejniki ledwo ledwo ciepła buuuuu aż mi się zimno zrobiło
A jak w domku grzejecie już bo my już tak piecyk na parę godzin odpalamy
my jeszcze w całym domu nie palilismy tylko od ilku dni podłogówkę na dole, nie dopuszczę do tego jak rok temu że w domu nie schodziło nigdy zimą poniżej 24 stopni, bo to złe dla zdrowotności
Anecia jak szwagier uspokoił się ??
Justyna trzymam kciuki za pracę naprawdę myślę że takie wyjście między ludzi i praca dobrze Ci z robi jestem z tobą całą sobą musi się w końcu udać czuję że w koncu do ciebie zadzwonią może ta Castorama
ja byłam dzis na kolejnej rozmowie, ale masakra, facet obleśny, miejsce obleśne i bardzije nastawieni sa na faceta, ale gdyby nie godziny jak w sklepie to robota by i odpowiadała, stacjonarnie i online sprzedaż książek
Majandra zdrówka dla Maciusia mój młody właśnie skończył antybiotyk miał zapalenie krtani ale powiem szczerze że dośc szybko mu zeszło podajemy znowu tą szczepionkę Bronhovaxon
tylko szkoda że tak późno zaczeliśmy podawać bo to trwa 3miesiące i powinnam była tą szczepionkę dać 3 m-ce przed pójściem do przedszkola trudno przed wszystkim go nie uchronię
ja faszeruje moich od poczatku wrzesnia MultiSanostolem
Aga jak tam Adaś badałaś mu krew ostatnio??? tak pytam bo wiem że miał kiedyś problem z żelazem i się zastanawiam czy juz wyszliście na prostą
Nusia ale miałaś wyczucie, dziś właśnie byłam po skierowanie na badania
Monia tY to gorąca babka jesteś polar i krótki rękaw brrr ja to zmarźlak jestem mi wiecznie zimno
A tak ogólnie to pozdrawiam wszystkie dziewczyny z BB