reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.

Monia, Maciuś katarek nadal ma, ale do przedszkola go puściłam, bo szkoda jak siedzi w domu. Ja nadal na wyniki badań czekam i jeszcze pracy nie zaczęłam :wściekła/y: Na Olę oczywiście głosować będziemy.

Donkat, ja tak zimno mam w szkole, jak Ty w pracy. My tam nawet ciepłej wody w kranie nie mamy. Jakbym miała tam 5 lat studiować, to bym się chyba nie zdecydowała.

reklama
Ooo okienko do pisania mienili.

Wiecie co jestem w kropce,bo placilam dzisiaj za przedszkole i powinnam miec zwrot za 5dni wrzesnia,a naliczyli mi normalnie caly pazdziernik. Nie zaplacilam,mam przyjsc jutro,a teraz zadzwonila wychowawczyni Mateusza i powiedziala,ze ona ma Mateusza zapisanego w dzienniku od poniedzialku,czyli od 5.09. Ja wiem,ze bylam pytac w Mateusza urodziny,a nastepnego dnia zadzwonili,ze jest miejsce. Na co pani powiedziala,ze jesli jestem pewna to ona odda mi za te 2 dni ze swojej kieszeni. No i teraz nie wiem co zrobic... Niby tylko 2 dni,ale tu 2 tam 2 i juz sa 40 Z drugiej strony zostane problemowa mama I wlasnie zadzwonila pani Grazynka,ze sprawdzala i szukala,bo nie dawalo jej spokoju,ze taka pewna bylam,no i doszukala sieze zle spisala z kartki do dziennika. Ulga dla mnie

No to witam się i ja. Paskudnej pogody u nas ciąg dalszy, ale dzisiaj przynajmniej na termometrze 14:tak:
Justa dobrze, że sie wyjaśniło bo takie sytuacje są najgorsze. Ja zawsze sobie zapisuje dokładnie datami kiedy Tuśka nie była:tak:

witam

uuufff, w pracy tropikow nie ma, ale przynajmniej kaloryfery cieple. dzis sie tez juz ubralam duzo cieplej, wiec jest OK.

brzydkie dni, dluzsze wieczory, wiec czas na porzadki w domu. zabralam sie za porzadkowanie ubran.

dzis JUlitka pewnie pojdzie do Malgosi, bo wczoraj bawily sie u mnie, to bede miala troche wolnego czasu po pracy

okienko do wpisow moze i fajne, ale wolalabym, zeby zrobili znow automatyczne odswiezanie.

ale z was zmarzluchy ja szłam do przedszkola w polarze a pod spodem krótki rękawek i wróciłam cała zgrzana:-D:rofl2:

Monia, Ty goraca kobieta jestes;-)

Witam.
Ja nadal na wyniki badań czekam i jeszcze pracy nie zaczęłam :wściekła/y: Na Olę oczywiście głosować będziemy.

na pewno na dniach zaczniesz

Witam
Donkat jedź jedź do siostry bo po takim zabiegu to dośc długo dochodzi się do siebie moja siostra miała i biedna przez długi czas dochodziła do siebie, a zimna w prace nie zazdroszczę kiedyś (11 lat temu) też miałam okazje popracować bez ogrzewania koszmar w płaszczach siedziałyśmy nowy budynek a grzejniki ledwo ledwo ciepła buuuuu aż mi się zimno zrobiło
A jak w domku grzejecie już bo my już tak piecyk na parę godzin odpalamy

Anecia jak szwagier uspokoił się ??

Justyna
trzymam kciuki za pracę naprawdę myślę że takie wyjście między ludzi i praca dobrze Ci z robi jestem z tobą całą sobą musi się w końcu udać czuję że w koncu do ciebie zadzwonią może ta Castorama

Majandra
zdrówka dla Maciusia mój młody właśnie skończył antybiotyk miał zapalenie krtani ale powiem szczerze że dośc szybko mu zeszło podajemy znowu tą szczepionkę Bronhovaxon
tylko szkoda że tak późno zaczeliśmy podawać bo to trwa 3miesiące i powinnam była tą szczepionkę dać 3 m-ce przed pójściem do przedszkola trudno przed wszystkim go nie uchronię

Aga jak tam Adaś badałaś mu krew ostatnio??? tak pytam bo wiem że miał kiedyś problem z żelazem i się zastanawiam czy juz wyszliście na prostą

Monia tY to gorąca babka jesteś polar i krótki rękaw brrr ja to zmarźlak jestem mi wiecznie zimno

A tak ogólnie to pozdrawiam wszystkie dziewczyny z BB

Ostatnia edycja:
Witam
Donkat jedź jedź do siostry bo po takim zabiegu to dośc długo dochodzi się do siebie moja siostra miała i biedna przez długi czas dochodziła do siebie, a zimna w prace nie zazdroszczę kiedyś (11 lat temu) też miałam okazje popracować bez ogrzewania koszmar w płaszczach siedziałyśmy nowy budynek a grzejniki ledwo ledwo ciepła buuuuu aż mi się zimno zrobiło
A jak w domku grzejecie już bo my już tak piecyk na parę godzin odpalamy
my jeszcze w całym domu nie palilismy tylko od ilku dni podłogówkę na dole, nie dopuszczę do tego jak rok temu że w domu nie schodziło nigdy zimą poniżej 24 stopni, bo to złe dla zdrowotności:tak:
Anecia jak szwagier uspokoił się ??

Justyna
trzymam kciuki za pracę naprawdę myślę że takie wyjście między ludzi i praca dobrze Ci z robi jestem z tobą całą sobą musi się w końcu udać czuję że w koncu do ciebie zadzwonią może ta Castorama
ja byłam dzis na kolejnej rozmowie, ale masakra, facet obleśny, miejsce obleśne i bardzije nastawieni sa na faceta, ale gdyby nie godziny jak w sklepie to robota by i odpowiadała, stacjonarnie i online sprzedaż książek

Majandra
zdrówka dla Maciusia mój młody właśnie skończył antybiotyk miał zapalenie krtani ale powiem szczerze że dośc szybko mu zeszło podajemy znowu tą szczepionkę Bronhovaxon
tylko szkoda że tak późno zaczeliśmy podawać bo to trwa 3miesiące i powinnam była tą szczepionkę dać 3 m-ce przed pójściem do przedszkola trudno przed wszystkim go nie uchronię
ja faszeruje moich od poczatku wrzesnia MultiSanostolem

Aga jak tam Adaś badałaś mu krew ostatnio??? tak pytam bo wiem że miał kiedyś problem z żelazem i się zastanawiam czy juz wyszliście na prostą

Nusia ale miałaś wyczucie, dziś właśnie byłam po skierowanie na badania

Monia tY to gorąca babka jesteś polar i krótki rękaw brrr ja to zmarźlak jestem mi wiecznie zimno

A tak ogólnie to pozdrawiam wszystkie dziewczyny z BB

.......

Aga tak pytałam bo my też z miesiąc temu badaliśmy i na szczęście wszystko ok

Co do ogrzewania 24 stopnie to faktycznie:szok: ale u mnie w sypialni wczoraj rano było 18 stopni to jednak troszkę mało.

A i miałam jeszcze jedno pytanie bo pisałyście o czapkach i jakie czapki ubieracie dzieciom ? Bo ja też młodemu do przedszkola rano daję czapkę ale taką co nie zakrywa uszek.

a odnośnie pracy trzymać kciuki???

Aga tak pytałam bo my też z miesiąc temu badaliśmy i na szczęście wszystko ok

Co do ogrzewania 24 stopnie to faktycznie:szok: ale u mnie w sypialni wczoraj rano było 18 stopni to jednak troszkę mało.

A i miałam jeszcze jedno pytanie bo pisałyście o czapkach i jakie czapki ubieracie dzieciom ? Bo ja też młodemu do przedszkola rano daję czapkę ale taką co nie zakrywa uszek.

a odnośnie pracy trzymać kciuki???
co do pracy to już nieaktualne ................... a z jednej strony dobrze:sorry:
co do czapki to zakładam młodemu " smerfetkę" taką jak na zdjęciu ze spaceru:tak:

ale mnie dzis nosi, nerwowa jakoś jestem, @ dostaję i chipsa mi sie chce, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
witam
Agulka ja też dziś jakaś nerwowa nabuzowana chodzę ,chyba coś w powietrzu było bo Ola jak wróciła z przedszkola to też jakas płaczliwa była...
Justyna wnioski na rodzinne składa się do końca października chyba...o właśnie muszę też podjechac do skarbówki po zaświadczenie o zarobkach:tak:

Do góry