hej u nas nocka kiepska bardzo maly od 4 nie spal , plakal , prezyl sie

pier.... problemy z brzuszkiem
oby do 3 miesiaca ehehe
hejka mamuśki! GRATULUJE NOWYM MAMĄ....AHH JAKI TO CUDOWNY STAN....ja mam z deka przerąbane Jasio ma straszne kolki i problemy z kupką...już wszystkiego próbowałam...przez to nie mam czasu na nic....teraz jestem sama....znaczy mąż do pracy poszedł...więc dzieci pochłaniają cały mój czas....nie jest łatwo ale daję rade....

nawet nie mam czasu was podczytywać...jak macie jakieś fajne sposoby na kolki to piszcie...plissss
jeszcze raz wam gratuluje.....
hej

podziwiam , ze sama dajesz rade z dwoma maluchami
co do kolek to niestety sami sie meczymy z nimi i u nas na sen dziala suszarka
zaczelam tez kropleki Sab simplex dawac i zobacze jak podzialaja .... mam nadzieje , ze bedzie lepiej !!
do tego noszenie na ramieniu , kladzenie na brzuszku , ale to malo pomaga niestety i na chwile
powodzenia i oby naszym malym szybko to dziadostwo przeszlo !!!
Asionek no to jakaś masakra jest z tymi kurierami, no niech mi każe zejść po paczkę 60kg to ja sobie porozmawiam z jego kierownikiem, nie mówiąc, że zbluzgam go na całego

odbiór door to door ma być i niech mi kurde jeden z drugim nie wymyśla, bo pogryzę
no masakra :/ dziady jedne , zglaszanie tego tez nic nie dalo oni twierdza , ze nie odpowiadaja za wszystkich
hej laski! my juz po pierwszej nocy w domu. mala spi dosc dlugo, ale z przerwami. porod koszmar, opisze moze na odpowiednim watku, ale to jak wszystkie sie posypia. nie chce nikogo straszyc

najwazniejsze ze skonczyl sie dobrze, choc proznociag zrobil malej ranki na glowce. ehh. buziaki dla was wszystkich. zwlaszcza tych nadal wymordowanych ciaza.
fajnie , ze juz w domu jestescie

szkoda , ze porod ciezki , ale najwazniejsze , ze wzystko dobrze sie skonczylo !!
Hej
Wybywam do szpitala... Boje sie jak cholera jasna...
Pozdrawiam
bedzie dobrze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

)