reklama
MatMaks
Zaangażowana w BB
Wiem. Ja mojego Mateuszka miałam urodzić:matmaks
dziś masz słabszy dzień to jutro pewnie będzie lepszy!
z tymi terminami to też różnie bywa, mój Maks miał się urodzić mężowi na urodziny 13 marca a urodził się dopiero 24go!!
- pierwszy termin - 08.11.2008.
- drugi termin - 12.11.2008.
- trzeci termin - 15.11.2008.
Urodziłam - 22.11.2008 :-)
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam i ja
mdłości męczą mnie od rana do nocy
Ja od 12lat jestem nianią i swoje dziecko planowałam max do 24lat, a przed 30tką drugie, a proszę w grudniu 30tka, a tu taka niespodzianka mi się trafiła:-) do wtorku chodziłam regularnie na fitness i rower nawet w niedziele przejechałam 53km, ale do 3miesiąca robię całkowitą pauze.

Ja od 12lat jestem nianią i swoje dziecko planowałam max do 24lat, a przed 30tką drugie, a proszę w grudniu 30tka, a tu taka niespodzianka mi się trafiła:-) do wtorku chodziłam regularnie na fitness i rower nawet w niedziele przejechałam 53km, ale do 3miesiąca robię całkowitą pauze.
co do sportu
ja też byłam dość aktywna choć ostatnio problemy z kręgosłupem mnie przystopowały a teraz mam zalecenie leżeć więc o ruchu póki co mogę zapomnieć, nawet na spacer nie mogę pójść, biedny tylko w tym wszystkim mój starszaczek cały dzień w domu, ale mam nadzieję, że za tydzień ginka mi powie, że jest ok i mogę żyć normalnie
ja też byłam dość aktywna choć ostatnio problemy z kręgosłupem mnie przystopowały a teraz mam zalecenie leżeć więc o ruchu póki co mogę zapomnieć, nawet na spacer nie mogę pójść, biedny tylko w tym wszystkim mój starszaczek cały dzień w domu, ale mam nadzieję, że za tydzień ginka mi powie, że jest ok i mogę żyć normalnie
MatMaks:7686345 pisze:Witam Was.
Hej, ja też jestem czerwcowa, a dokładnie z 21.06., czyli jesteś ode mnie jakieś 1,5tygodnia starsza, bo w przyszłym roku też skończę 35lat. Mam nadzieję że na urodzinki będę trzymała dzidzię w ramionech. Termin mam na 8.06, więc lepiej niech nie czeka do moich urodzin ;-)A czy któraś z was też urodziła się w czerwcu? Ja się urodziłam 9go czerwca, jakby się dzidzia trochę pospieszyła to bym miała najwspanialszy prezent na 35te urodziny
Ale Ci fajnie, też bym tak chciała. Ja muszę o 6rano pojechać do przychodni, żeby zająć sobie kolejkę. Stoję tam do 8, kiedy otwierają przychodnię. I wtedy czekam aż mnie przyjmą. Masakra. Polski NFZ LDobrze ze mamy przychodnie w pracy,przynajmniej zzalatwic mozna wszystko bez zwalniania sie![]()
Niesamowite, kogo można spotkać na forum babyboom :-). Czy ty masz na imię Karolina i jesteś z Puław? Bo ja tak. Urodziłam się w Puławach i spędziłam tam 19lat, a teraz jeżdżę tam do rodziców. A urodziłam się 21czerwcaWitam wszystkie cieżarówkiJestem świeżo po teście![]()
![]()
Kalkulator ciążowy wyliczył mi termin na 21 czerwca![]()
. Powodzenia i trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze
A ja miałam dziś od rana fatalny humor. Wszystko mnie na maxa wkurzało. Jeszcze dojazd do pracy. Stwierdziłam że po polskich drogach jeżdżą idioci, a ja chyba powinnam przestać prowadzić auto na czas ciąży dla lepszego zdrowia psychicznego mojego i dziecka, ale niestety inaczej nie mam jak dojechać do pracy. No ale wreszcie jak dojechałam, zafundowałam sobie i maleństwu słodką bułkę i humor nam się poprawił. Tylko że teraz z kolei mam jakiś odruch wymiotny. Nie wymiotuję, ale cały czas mam gulę w gardle![]()
No fakt przychodnia w pracy to genialny pomysl.... otwieraja od 8smej,ale idzie sprawnie... ja z betki wyszlam dzisiaj 8:20; poza tym nie czeka sie,rejestrujesz sie o 8 i na 10 masz wizyte.... tyle ze specjalistow tu malo,glownie internista,gabinet zabiegowy i medycyna pracy... ale do reszty umawwiasz sie w ich glownej siedzibie w centrum wrocka.... tak wiec polecam takie rozwiazanie wszystkim pracodawcom!
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam Was mamuski :-)
No juz po badaniach
Troszke sie zle czuje bo mi krwi nabrali ze masakra, jakies dziwne helikopterki mam w glowie jakbym sie napila alkoholu
Do tego nie moge spac !!! nie dosc ze moj partner chrapie niemilosiernie to jeszcze sama z siebie nie moge zasnac !!!
Co do ciuchow i innych gadzetow to mam o tyle dobrze ze wszystko po siostrze odziedzicze :-), urodzila coreczke 15 miesiecy temu ;-)
No juz po badaniach
Troszke sie zle czuje bo mi krwi nabrali ze masakra, jakies dziwne helikopterki mam w glowie jakbym sie napila alkoholu
Do tego nie moge spac !!! nie dosc ze moj partner chrapie niemilosiernie to jeszcze sama z siebie nie moge zasnac !!!
Co do ciuchow i innych gadzetow to mam o tyle dobrze ze wszystko po siostrze odziedzicze :-), urodzila coreczke 15 miesiecy temu ;-)
Cześć wszystkim!!
Karolina Puławy majowkaa, witajcie :-)
josevina i majowkaa, wg moich obliczeń też termin wypada mi na 10-tego. Zobaczymy co dziś powie USG, bo jestem jedną z tych, które dziś mają badanie!!!
Obudziłam się po 5.00 i nie mogłam już spać, czułam się wyspana, heh, ale zasnęłam i wstałam po 9.00, no i się zaczęło. Niby głód, ale zero chęci na jedzenie. Chciałam wyjąć mięso na zupę i ledwo wyjęłam je z lodówki, bo tak mnie zaczęło mdlić na jego widok. Dobrze, że dziś mężulek w domku, to przynajmniej zupa będzie, bo sama nie obrobiłabym tego mięsa. Po śniadaniu znów mdłości...teraz ciągle mam przy sobie miskę.
Jestem też za tym, żeby pogadać o fajnych rzeczach, nie tylko dla dzieci, ale też dla nas. Ja jestem rehabilitantką, więc mogę podzielić się z Wami fajnymi praktycznymi rzeczami i dla dzieci i dla mam oraz ewentualnie przestrzec przed sprzętami, które niekoniecznie dobre są dla naszych pociech w ich rozwoju.
3majcie kciuki, dziś o 16.00 wielka chwila!!
Karolina Puławy majowkaa, witajcie :-)
josevina i majowkaa, wg moich obliczeń też termin wypada mi na 10-tego. Zobaczymy co dziś powie USG, bo jestem jedną z tych, które dziś mają badanie!!!
Obudziłam się po 5.00 i nie mogłam już spać, czułam się wyspana, heh, ale zasnęłam i wstałam po 9.00, no i się zaczęło. Niby głód, ale zero chęci na jedzenie. Chciałam wyjąć mięso na zupę i ledwo wyjęłam je z lodówki, bo tak mnie zaczęło mdlić na jego widok. Dobrze, że dziś mężulek w domku, to przynajmniej zupa będzie, bo sama nie obrobiłabym tego mięsa. Po śniadaniu znów mdłości...teraz ciągle mam przy sobie miskę.
Jestem też za tym, żeby pogadać o fajnych rzeczach, nie tylko dla dzieci, ale też dla nas. Ja jestem rehabilitantką, więc mogę podzielić się z Wami fajnymi praktycznymi rzeczami i dla dzieci i dla mam oraz ewentualnie przestrzec przed sprzętami, które niekoniecznie dobre są dla naszych pociech w ich rozwoju.
3majcie kciuki, dziś o 16.00 wielka chwila!!

reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
muńka trzymamy kciukasy :-)
a mi z wyliczen wychodzi termin an 16 czerwca a z USG na 10 czerwca :-)
a mi z wyliczen wychodzi termin an 16 czerwca a z USG na 10 czerwca :-)