reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
krisowa Twój synek raczej nie będzie marudził na kolor rożka ;) My prawdopodobnie dostaniemy "w spadku" od szwagra różowy rożek dla naszego synka :-D akurat tego gadżetu nie biorę do głowy bo myślę, że poużywam go 1-2 tyg i pójdzie w kąt. Stąd moje pytanie do Twojego kolejnego postu- po co Ci dwa rożki? Ogólnie te 277 zł wydaje się dużo, ale po tyle te rzeczy chodzą na all, jak się uprzesz to znajdziesz o 20-30 zł taniej ale trzeba wycenić też swój czas poświęcony na szukanie :) Dwóch kompletów pościeli do wózka też bym nie kupowała. Rety ale mnie mnie skąpa matka...
mama2006 bodziaki "mały terrorysta" z Twojego linka mnie rozwaliły :-D Chyba też się skuszę :)

poroniona- ja rożek używałam przez pierwsze 2miechy. Miałam 3 i czasem jak Mały poulewał to nie było żadnego, non stop w pralce.
Ja pościeli do wózka nie kupuję wcale, zimą warto mieć śpiworek, wkładasz w niego dziecia- zapinasz i śmigasz. Masz pewność, że przykryty.

Kupiliśmy 2 wozki podwójne na ebay angielskiem. Teraz czekam aż ciocia nam je przyśle i wstawię fotki. Jeden z gondolką i spacerówką, a drugi lekka parasolka typowo do auta, na zakupy.

poroniona żadna z Ciebie sknera, też osobiście nie widze sensu kupowania dwóch rożków, może dlatego że przy synku chyba w ogóle nie używałam, albo nie pamietam. Inna sprawa że to było w lipcu i nie było potrzeby otulać maluszka, bo był upał, ale w lutym nie wyobrażam sobie bez rożka. Co do pościeli do wózka dostałam komplet od ciotki ale ani razu nie użyliśmy bo i tak musisz malucha ubrać w kombinezon i śpiworek - z pościeli sie odkryje.

Hej dziewczyny :)
nie wiem czy któraś z Was już wklejała tą pościel ale ja zamówie którąś z tych:
11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1866030104) - Aukcje internetowe Allegro
11-el POŚCIEL 120x90 z uroczą aplikacją GRATISY ! (1880610646) - Aukcje internetowe Allegro
11-el POŚCIEL z aplikacją 120x90 cztery GRATISY (1882445720) - Aukcje internetowe Allegro

wreszcie znalazłam komplet który ma wszystko co chce i nie ma tego przeklętego baldachimu :)))
zwykle te komplety które miały ochraniacz i przybornik miały już też baldachim jak patrzyłam a ten na szczęście nie ma :)

reklama
Do góry