bliznak
Fanka BB :)
Czemu ja nie mieszkam w Polsce. Każdą rzecz którą zakupie na allegro musze fatygowac mame żeby mi przesłała. Nie każdy sprzedawca wysyła za granicę :-( Tylko wam pozazdrościc, u mnie nie ma tak pieknych rzeczy dla maluszków.
Dee_ Świetna ta tunika i chyba sie nie powstrzymam.
Krisowa ta cena nie jest wysoka jak na taką ilośc rzeczy, Ale czy na pewno ptrzebne Ci są dwa komplety pościeli do wózka, tu zgadzam się jak najbardziej z poronioną84
Vanillia kombinezon prześliczny a cena jeszcze lepsza. Gratuluję zakupu :-)
Dee_ Świetna ta tunika i chyba sie nie powstrzymam.
Krisowa ta cena nie jest wysoka jak na taką ilośc rzeczy, Ale czy na pewno ptrzebne Ci są dwa komplety pościeli do wózka, tu zgadzam się jak najbardziej z poronioną84
Vanillia kombinezon prześliczny a cena jeszcze lepsza. Gratuluję zakupu :-)
super !kurcze ja też tak się zastanawiam jaki rozmiar zakupić bo wydaje mi się że rozmiar56 może być mały bo niewiadomo ile syn bedzie miał wzrostu jak się urodzi to może ten 56 być zbyt mały,ech sama nie wiem.Dziś dostałam te ubranka od znajomego ema nawet fajne najfajniejsze to śpioszki welurowe rozmiar 56,62 ijest jeden nawet fajny kombinezon z Gap granatowy pikowany od środka obszyty ciepłym białym polarkiem.Na metce pisze newborn up to 3mos to niewiem czy to rozmiar 56,bo coś wygląda duży jak na 56.Więc musze dziś też zapolować na allegro na kombinezon tylko jaki rozmiar?hm może 62 doradźcie!
coś się dzieje