reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

No tak Tossa masz rację...już nie długo czeka nas mega zadanie do wykonania :-) wydanie na świat małych kruszynek...a potem zapiernicz :-)

Fantazjowa- ja jestem przerażona..ogromnie przerażona samą akcją przedporodową:-) porodem i tym co będzie po nim... mam nadzieje że chłopaki będą spokojni...bo Laura już w szpitalu mi dawała ostro popalić :-) ciągle płakała ale tylko po to by ją tulić i tak zostało do dziś uwielbia być w centrum zainteresowania...

reklama
Hej dziewczynki.

Ja mam ostatnio takiego schiza, że mam za mały brzuch i że dzieci będą za małe. Nie potrafię sobie wyobrazić jak one się tam mieszczą i ciągle mam schizy :no::no: Wy też tak macie?

Hej dziewczynki.

Ja mam ostatnio takiego schiza, że mam za mały brzuch i że dzieci będą za małe. Nie potrafię sobie wyobrazić jak one się tam mieszczą i ciągle mam schizy :no::no: Wy też tak macie?

Ja mam mały brzuch w porównaniu z dziewczynami..zatrzymał sie na 102cm i nie rośnie poki co takze ja też nie wiem czy dziewuchy rosną, no bo brzuch tez powinien razem z nimi.Na szczęscie w sobote usg.A ty kiedy Domi?Wiesz ile maluchy juz ważą??

Palinka, Tossa ja między wami gdzieś tam..fajnie w miare podobne terminy bedziemy miały :-).

Ja dzis jakąs rozpulchnioną szyjke mam, nawet jak leze to czuje..

Dziewczyny, ale to zależy od ilu cm "startowałyście", bo przecież niektóre z Was to chudzinki..
Ja niby mam dużo, bo 117cm. ale też miłam na początku 69cm. Poza tym ja mam dobre kilkanaście kg do przodu :baffled:

Domi - ja to w ogole panikara jestem i mój strach o dzieci rozpoczął się od momentu kiedy zobaczyłam je na usg..
Teraz wizytę mam w poniedziałek i już wyobrażam sobie z jaką niepewnością będę na nią szła.. zwłaszcza że ostatnie dokładne usg miałam 8 tyg. temu.. "Odetchniemy" pewnie jak urodzimy i nam powiedzą że dzieci są śliczne, zdrowe i grubiutkie :-)

fantazjowa - on po prostu nie umie kłamać :-D ja sama jak widzę lusterko to uciekam :rofl2: ale ważne żeby dzieci miały się dobrze. Po porodzie wezmę się za siebie i będę superzadbana mamuśka :-D

hej dziewczynki, ja bylam dzisiaj u ortopedy i sie okazalo ze rozchodzi mi sie spojenie i nie wiem nawet czy do srody beda mnie trzymac bo dal mi zaswiadczenie do wczesniejszej cc... moja lekarka ma dzisiaj dyzur na porodowce i ciezko sie z nia skontaktowac, ale zadzwonila tylko ze jak jej sie uspokoi sytuacja to zadzwoni i zadecydujemy co robic... do tego wszystkiego dostalam skurczy i mam podle samopoczucie... nie wiem co bedzie :(

mamaMacka
user-online.png
tylko spokojnie,będzie ok.

reklama
mamaMacka Twoje maleństwa są już donoszone! Nie denerwuj się!Maleństwa są bezpieczne i za chwilę będą z Tobą!

----------
Właśnie był u mnie mąż, mama i synuś! Synuś przyniósł mi wieeeeelką czekoladę i piękny obrazek i mnóstwo całusów :D
I poszli :/ Byli 3 godziny...siostra wpadnie pewnie jeszcze :D
Kobietka,która była ze mną w sali urodziła - wcześniej,bo wcześniej,ale jak lekarz przyszedł ją zbadać to było rozwarcie na 7 cm a skurczów brak!!!Jej mąż przyszedł po jej rzeczy i pytałam się i jak? Jest synuś - waga 1890 i 50 cm i córcia 1990 i 49 cm :)

Ostatnia edycja:
Do góry