elffetus
Aktywna w BB
Dzien dobry :-)
Basienka ja podawala wit D. ale co drugi dzien, i do tej pory w sumie podaje, bo dalej karmie. Chociaz tutaj to mowia, zeby nie dawac, ta samo wit K. Witamine D zaczyna sie podwaca CHYBA po 2 tygodniach? Albo po 3? Ja juz nie pamietam zabardzo. Wit K nie musisz, dzidzius mial zastrzyk to to wystarczy. Super, ze synus taki grzeczny, moj tez szybciutko taki byl, ze noski przesypial itp, a teraz...
Isabelll no masz, ale niedobry ten Twoj maz
Czyli mogl wyjsc wczesniej, tylko porpsotu chcial wiecej zarobic.
Basienka ja podawala wit D. ale co drugi dzien, i do tej pory w sumie podaje, bo dalej karmie. Chociaz tutaj to mowia, zeby nie dawac, ta samo wit K. Witamine D zaczyna sie podwaca CHYBA po 2 tygodniach? Albo po 3? Ja juz nie pamietam zabardzo. Wit K nie musisz, dzidzius mial zastrzyk to to wystarczy. Super, ze synus taki grzeczny, moj tez szybciutko taki byl, ze noski przesypial itp, a teraz...
Isabelll no masz, ale niedobry ten Twoj maz
Czyli mogl wyjsc wczesniej, tylko porpsotu chcial wiecej zarobic.
Mąż mówi, że jak chce to możemy pomalować innym ale stwierdziłam, że na razie tak zostawie bo chce, żeby w końcu skończył podłogę a za jakiś czas dzięki chłopakom i tak trza będzie ponownie malować to wtedy coś wymyślę.
widzialam dzis na emito sanki na sprzedaz za 35f nowe , i tak sie zastanawiam nad nimi, bo jak spadnie snieg to jakos bede musiala z patrykiem odbierac dominika z przedszkola