reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Bunny, mamy firmę meblarską i w weekendy Mariusz jeździ na pomiary i giełdy.

Kwiatuszek, też mam dosyć już jesieni, tej szarówki, zimna... ehhh i przez to też jestem teraz w słabszej kondycji:-:)-:)-:)-:)-(

a tak wogle to mnie już coś na psyche idzie,:-D:-D:-D bo śniło mi się dzisiaj, ze podczas lekcji, zamiast prowadzić j.niemiecki wyciągam dla każdego ucznia po teście ciażowym i tłumaczę im jak proawidłowo go wykonać.... najpierw robię swój, żeby wszystkim pokazać co i jak i co widzę?? II grubaśne krechy!!!! :szok::szok::szok:Oczywiście do końca lekcji nie mogłam sie skupić na tłumaczeniu ucziom co i jak z tym testem, bo myślałam o moich II kreskach:szok:

Ostatnia edycja:
Bunny, mamy firmę meblarską i w weekendy Mariusz jeździ na pomiary i giełdy.

Kwiatuszek, też mam dosyć już jesieni, tej szarówki, zimna... ehhh i przez to też jestem teraz w słabszej kondycji:-:)-:)-:)-:)-(

a tak wogle to mnie już coś na psyche idzie,:-D:-D:-D bo śniło mi się dzisiaj, ze podczas lekcji, zamiast prowadzić j.niemiecki wyciągam dla każdego ucznia po teście ciażowym i tłumaczę im jak proawidłowo go wykonać.... najpierw robię swój, żeby wszystkim pokazać co i jak i co widzę?? II grubaśne krechy!!!! :szok::szok::szok:Oczywiście do końca lekcji nie mogłam sie skupić na tłumaczeniu ucziom co i jak z tym testem, bo myślałam o moich II kreskach:szok:

Takie sny się czasem sprawdzają!!! Naprawdę! Czasem Twój organizm wie lepiej i mówi podświadomości... także może może:D Oby tak było. Fajnie jest opowiadać ludziom, że pierwszy pozytywny test zrobiłaś we śnie;-)

Wika no popatrz, a ja właśnie rozgladam się za jakąś firmą, która solidnie wykonuje meble kuchenne na wymiar. I zbytnio nie winduje cen.:tak: Najgorsze jest to, że to dla mnie czarna magia. Nie wiem na co zwracać uwagę

Witajcie,
Maron Antek cały czas jezdzi w xlanderze, Teraz w modelu xgo , ale nie mam do tej firmy zastrzeżeń oprócz faktycznie fotelika. My mieliśmy romera fotelik :tak:myslę , że będziesz zadowolona;-)
Bunny to nie działacie teraz ? jeszcze sporo szans na 2012;-)gratuluję @:tak:
Wika ten sen to faktycznie znak.. może pora wyluzować , ale pytanie za 100 pkt.jak to zrobić?

M robi obiadek , mlody padł a ja korzystam z pięknej jesieni i wylazłam na balkon na chwilę zeby sie nagrzać słonkiem;-)

Witajcie...

Ehhh dziś jakiś mam ciężki dzień, jestem niewyspana, strasznie zmęczona, wstawanie jak jest ciemno mnie dobija, no i w ogóle jakoś tak ponuro jest... ok już nie smęcę....

Przyznać się która następna testuje, żeby w końcu worek z fasoleczkami się rozwiązał:tak:

Zdrówka dla wszystkich choróbek:tak:

Chrzciny się udały, najadłam się za wszystkie czasy:-p

Co do fotelika to my mamy Recaro...
Kończy mi się @, więc czas zacząć testować ten mikroskop owulacyjny:tak:

Nie wiem co jeszcze chciałam...

Aha Liv gdzie Ty się podziewasz????

Jak tam dziewczyny po weekendzie???

Witajcie,

w wątku kwietniowym dziewczyny polecały test na płeć na bazie sody oczyszczonej. Niewiele mysląc zrobiłam go dziś rano ( 2 łyżeczki sody zalewamy porannym moczem
wink2.gif
). Soda nie pieniła się ,. nie zabulgotała a więc według instrukcji ma być dziewczynka. Ciekawe na ile się to sprawdzi.

Sowinka mówisz , że takie smakołyki były na chrzcinach? zazdroszcze:zawstydzona/y:
Trina co sie stało kobieto? może ta pogoda tak na Ciebie wpływa?

Laski właśnie a gdzie LIV? długo jej nie ma

Wróciłam, żyję (chyba), jestem wyczerpana, roztrzepana i obolała. Brzuch boli jak na @ ale ciota się nie pojawi, za wcześnie, lekarz pozbawił mnie złudzeń. Dodatkowo prawy jajnik też jakoś tak boli jak na @. Nie wiem co u licha tam się dzieje, ale jeżeli to owulacja to niech nawet boli poczwórnie!

Miałam do przeczytania 4 strony, przeczytałam i ??? zapomniałam co komu miałam napisać, przepraszam :zawstydzona/y:

Z nowości:
1. Dostaliśmy kredyt na mieszkanie. Umowa przedwstępna podpisana. Mieszkanie 5cio pokojowe, 105 m2 do końca roku powinniśmy dostać klucze. Ahhhh jak się cieszę.
2. Po 6 m-cach biegania znalazłam kancelarię w której będę aplikantką. Co prawda mniej więcej 30 km od Wrześni ale i tak cud nad cudami że w tak krótkim czasie bez znajomości udało mi się złapać byka za rogi.
3. Starszy syn wyruszył ze swoją grupą do lasu, obiecał przywieźć mi DRZEWO :szok: ewentualnie szyszeczki :laugh2:

reklama
hej :)

Dana, jeżeli chodzi o ceny, to, hmmm wszystko zależy od tego z jakiego materiału chcecie wykonać meble. Wyślę Ci PW :)

Sowinka, chyba teraz ja jestem w kolejce... dzisiaj powinnam dostać @@

Trina, a powieś za ...... :-D ulży Ci :-D

MArtolinka, w takim razie &&& za dziewczynkę :-):-) A wogóle to co chciałabyś??

Syneczki, gratuluję kredytu, nowej pracy i drzewa (nooo ew. szyszeczki) od syna :-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry