kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam panienki dokladnie ta jesien mnie wykancza juz mam dosc przez to lapie depreche i kluce sie ze swoim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bunny, mamy firmę meblarską i w weekendy Mariusz jeździ na pomiary i giełdy.
Kwiatuszek, też mam dosyć już jesieni, tej szarówki, zimna... ehhh i przez to też jestem teraz w słabszej kondycji:--
-
-
-(
a tak wogle to mnie już coś na psyche idzie,bo śniło mi się dzisiaj, ze podczas lekcji, zamiast prowadzić j.niemiecki wyciągam dla każdego ucznia po teście ciażowym i tłumaczę im jak proawidłowo go wykonać.... najpierw robię swój, żeby wszystkim pokazać co i jak i co widzę?? II grubaśne krechy!!!!
Oczywiście do końca lekcji nie mogłam sie skupić na tłumaczeniu ucziom co i jak z tym testem, bo myślałam o moich II kreskach
![]()