Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moj mezu drogi uparl sie aby kupic juz wozeczek dla corci, gdyz coraz trudniej o kolor ktory chcemy
gdzie zadzwonimy tam juz niedostepny i mowia nam ze niestety juz go nie bedzie, wiec stwierdzilismy ze chyba kupujemy :-) a co tam, moze siedziec
dziędoberek co za piękny dzień dzisiaj mamy! Rozstąpilo się Morze Czerwone i można zacząć działać ... Troszke jestem hm... nie wiem jak nazwac to uczucie ale nastepne testowanko wypada na rocznice śmierci mojego dziecka i troszke mam taką maleńką iskierkę nadziei że może się uda i w rocznice śmierci mojego syneczka zobacze 2 kreseczki na teście i będę płakac ze szczęścia ... bo jak nie to będzie podwójny ból tego dnia.. więc musze się brać do robotyczytałam ostatnio taki artykuł o tych wszystkich metodach zajścia w ciaże... okazuje sie ze im czesciej uprawia sie seks tym lepsza jakość plemników a nie odwrotnie do tego są bardziej ruchliwe, pozycja głównie klasyczna lub od tyłu, najlepiej RANO
ale to minimalnie większe prawdopodobieństwo i do tego dochodzi jeszcze picie dużych ilości wody przez kobiete. DO ROBOTY!
![]()
Martolinka masz za dobrego meza !!! roze bez okazji dostac zazdrosze. musze mojego chlopa do Was wyslac na szkolenie