reklama

Mamusie w 2012

czesc dziewczyny :-) ta na szybkosci przejrzalam te kilka ostatnich dni w ktorych mnie nie bylo. Mialam nadzieje ze ktoras zaciazyla ale glowka do gory zaczynamy listopad i on na pewno bedzie szczesliwy :-):-):-)

reklama
dziędoberek co za piękny dzień dzisiaj mamy! Rozstąpilo się Morze Czerwone i można zacząć działać ... Troszke jestem hm... nie wiem jak nazwac to uczucie ale nastepne testowanko wypada na rocznice śmierci mojego dziecka i troszke mam taką maleńką iskierkę nadziei że może się uda i w rocznice śmierci mojego syneczka zobacze 2 kreseczki na teście i będę płakac ze szczęścia ... bo jak nie to będzie podwójny ból tego dnia.. więc musze się brać do roboty :D czytałam ostatnio taki artykuł o tych wszystkich metodach zajścia w ciaże... okazuje sie ze im czesciej uprawia sie seks tym lepsza jakość plemników a nie odwrotnie do tego są bardziej ruchliwe, pozycja głównie klasyczna lub od tyłu, najlepiej RANO :D ale to minimalnie większe prawdopodobieństwo i do tego dochodzi jeszcze picie dużych ilości wody przez kobiete. DO ROBOTY! :-D:rofl2::laugh2:

Bunny a jakos tak zeszlo ;-) sama nie wiem czemu :-D Moj mezu drogi uparl sie aby kupic juz wozeczek dla corci, gdyz coraz trudniej o kolor ktory chcemy :angry: gdzie zadzwonimy tam juz niedostepny i mowia nam ze niestety juz go nie bedzie, wiec stwierdzilismy ze chyba kupujemy :-) a co tam, moze siedziec
rozczochrana mama dzialajcie, dzialajcie :-D

dziędoberek co za piękny dzień dzisiaj mamy! Rozstąpilo się Morze Czerwone i można zacząć działać ... Troszke jestem hm... nie wiem jak nazwac to uczucie ale nastepne testowanko wypada na rocznice śmierci mojego dziecka i troszke mam taką maleńką iskierkę nadziei że może się uda i w rocznice śmierci mojego syneczka zobacze 2 kreseczki na teście i będę płakac ze szczęścia ... bo jak nie to będzie podwójny ból tego dnia.. więc musze się brać do roboty :D czytałam ostatnio taki artykuł o tych wszystkich metodach zajścia w ciaże... okazuje sie ze im czesciej uprawia sie seks tym lepsza jakość plemników a nie odwrotnie do tego są bardziej ruchliwe, pozycja głównie klasyczna lub od tyłu, najlepiej RANO :D ale to minimalnie większe prawdopodobieństwo i do tego dochodzi jeszcze picie dużych ilości wody przez kobiete. DO ROBOTY! :-D:rofl2::laugh2:

Powodzenia i niech sie uda akurat na rocznicę! &&&&&&&&&&&&

Martolinka masz za dobrego meza !!! roze bez okazji dostac zazdrosze. musze mojego chlopa do Was wyslac na szkolenie

bunny w naszym małżeństwie on (bez ironii) jest uosobieniem wszelkich cnót , dobra , taktu , cierpliowości , miłości itp. Ja jestem siekierka :-D

Dzień dobry kobiety tak w środku wiadomości Wam mówię:-D
Maron nieładnie tak nas zaniedbywać oj nie nie;-)a jaki chcecie wózek?
Syneczki powodzenia na zajęciach!!!!!!;-)

Rozczochrańcu to kiedy testowanko!!! może faktycznie w tak symboliczny dzień się uda.

U nas otworzyli nowy lumpeks i tam takie cuda są , ze aż oczy przecieralam . Dzis obkupiłam męża a teraz czekam na swoja kasiorkę i w poniedziałek bede szalec ja:-D

reklama
dostalam @ 33 dzien od zabiegu . pierwszy raz w tym roku sie ciesze ze ja dostalam :-)

Wika ładny ten kombinezon

Maron fajny wózek

Martolinka taki lumpeks tak blisko to prawdziwa kopalnia zlota a u mnie lumpeks to tylko na szmaty sie nadaje a ceny takie ze :szok:

Rozczochrana to pracujcie jak te dzikie króliczki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry