reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Maron, mogę powiedzieć, ze z wózka będziecie mega zadowoleni :tak::tak::tak: Igor też sie wozi X-Landerem i jak do tej pory ten wózek nie ma dla mnie żadnych minusów. A kolor mamy ROCKY :)

Bunny, gratuluję @@@ :tak::tak::tak: A ja na dniach mam dostać swoją @@@ i tylko chodzę do łazienki i sprawdzam,czy już przylazła:crazy::crazy::crazy:

Były kumpele i wygadałam sie za wszelkie czasy:-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry!
Weszłam zobaczyć czy któraś z was też zabija czas o poranku:) Fizjologia obudziła mnie najpierw o 4 potem kompletnie wyciągnęła z łóżka o 8. Dzień jakiś taki szary dzisiaj... widać, że zima idzie.

wika mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni :-) jutro jak dobrze pojdzie to zamawiamy, na razie nie dostalam odp. czy Carbon jest dostepny :tak: tylko fotelki do samochodu nie jest x-lander bo naczytalam sie duzo negatywnych opini, ze fotelik to najslabsze ogniwo w x-landerze, zreszta kilka osob ktore go ma potwierdzilo, a Wy jaki macie??
Qcz no szaro jakos i ponuro :-( ja siedze sama bo maz na zajeciach

Qcz no szaro jakos i ponuro :-( ja siedze sama bo maz na zajeciach

Smutny jest ten około-listopadowy czas. Najchętniej by się człowiek do grudnia przetransportował. W TV powoli zaczynają pokazywać świąteczne reklamy. Strasznie mnie to denerwuje, bo człowiek nagle doznaje szczytu świątecznego klimatu gdzieś pod koniec listopada, kiedy do świąt jeszcze miesiąc. Potem na Boże Narodzenie ma się tak dość świąt w TV...

Juz swiateczne reklamy :-D:-D nie widzialam jeszcze :-D
poki co pogoda przez najblizsze 2 tygodnie zapowiada sie super :-) sloneczko, sloneczko i jeszcze raz sloneczko :tak: tylko troszke zimno :-p

Bry :-)

Maron, my mieliśmy Maxi Cosi :-):-):-)

u nas świąteczny klimat pewnie zacznie się po Wszystkich Świetych

ja też sama, bo M. w pracy.

Super!!! Czyli wszystko jest w porzadku. To co? 2 kolejne i powrot do majsterkowania czy dalej jednak chcecie poczekac do przyszlego roku?

niestety czekam do maja czyli dzidzia bedzie majstrowana na rok 2013

dzien dobry.

Pati ma leciutka chrypke jak krzyknie wiec chyba bedzie juz tylko lepiej. na reszcie

Wika nie przylezie @ i nie lataj tak i nie sprawdzaj! Gdzie Twój M. pracuje ze nawet w niedziele go nie ma w domu?

reklama
Bry :-)

Maron, my mieliśmy Maxi Cosi :-):-):-)

u nas świąteczny klimat pewnie zacznie się po Wszystkich Świetych

ja też sama, bo M. w pracy.

to chyba najczesciej wybierany fotelik do x-landera :-):-) my zdecydowalismy sie na ten BeSafe, bo wg opini jest na rowni z maxi cosi, w testach, montowaniu itd. ale bardziej sie nam podoba :-)

Do góry