kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Qcz boze wiesz podziwiam cie ze przeszlas to wszystko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kicham na wszystkich. Jednak najwyższy czas zrobić krok do przodu i wrócić na uczelnie. Mam nadzieję że zaciążę niedługo tak więc nie będę zawalała obecności już na początku jeżeli późnej może nie dam rady jeździć. Taaak pierwsza moja optymistyczna myśl od 3 tygodni :-)jestem z siebie dumna
Qcz boze wiesz podziwiam cie ze przeszlas to wszystko

Mariusza nie ma to chata wolna i sie szaleje

ja miałam takie parcie/ ból na jelito grube i miałam wrażenie, że nie mogę się załatwić do końca. I za każdym razem myślałam, że będę krwawić stamtąd. Jeśli chodzi o plecy to bolały mnie już w tym późnym stadium, więc nawet jeśli, u Ciebie by było na to za wcześnie. Nie denerwuj się na zapas, może trochę Cię niepotrzebnie wystraszyłam. Dla mnie ten temat jest po prostu tak ciężki, nie życzyłabym tego nikomu. Także spokojnie. Ale JAKBYŚ zaczęła plamić zrób sobie test albo idź do lekarza.
Jeśli wystraszyłam którąkolwiek z was, strasznie przepraszam. Mam taki odruch po tym wszystkim, że najchętniej broniłabym każdą kobietę na świecie przed tym. Dobrze jest mieć świadomość, że to się zdaża.
Ja teraz staram się myśleć o moim maleństwie. Zapomnieć o tym co było, chociaż jest ciężko. Ale teraz musi być dobrze![]()