kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Qcz boze wiesz podziwiam cie ze przeszlas to wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Qcz boze wiesz podziwiam cie ze przeszlas to wszystko
ja miałam takie parcie/ ból na jelito grube i miałam wrażenie, że nie mogę się załatwić do końca. I za każdym razem myślałam, że będę krwawić stamtąd. Jeśli chodzi o plecy to bolały mnie już w tym późnym stadium, więc nawet jeśli, u Ciebie by było na to za wcześnie. Nie denerwuj się na zapas, może trochę Cię niepotrzebnie wystraszyłam. Dla mnie ten temat jest po prostu tak ciężki, nie życzyłabym tego nikomu. Także spokojnie. Ale JAKBYŚ zaczęła plamić zrób sobie test albo idź do lekarza.
Jeśli wystraszyłam którąkolwiek z was, strasznie przepraszam. Mam taki odruch po tym wszystkim, że najchętniej broniłabym każdą kobietę na świecie przed tym. Dobrze jest mieć świadomość, że to się zdaża.
Ja teraz staram się myśleć o moim maleństwie. Zapomnieć o tym co było, chociaż jest ciężko. Ale teraz musi być dobrze![]()