magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
A mój smyk charczy jakby mu cos w gardle było i tak jest zauważyłam odkąd zaczęła się ślina pokazywać i czasem mu w nosku też furczy jakby miał katar ale jak ssie to już tak mu nie rzężi i nosek cysty jest.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klementyna mogę wiedzieć dlaczego nie chcesz szczepić dzieciątka?
Bo nie widzę sensu w atakowaniu nie rozwiniętego jeszcze układu immunologicznego wirusami, wprowadzanymi do organizmu poprzez ominięcie naturalnej bariery ochronnej. Najpierw wizyta u neurologa, który stwierdzi czy z dzieciątkiem wszystko ok, a to jest w stanie ocenić prawidłowo dopiero po 3 miesiącu życia dziecka. Na szczepienia zawsze jest czas, kalendarz szczepień jest tylko poglądowy, nie można wszystkich dzieci wrzucać do 1 worka bo KSz. tak mówi. i mam złe oświadczenia po szczepieniu starszego synka więc teraz jestem bardzo ostrożna jeśli chodzi o kwestię szczepień.