FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
a u mnie byla wlasnie kolezanka w 8 miesiacu już...ale fajnie. bedzie marcelinka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

zeby nie przesadzac
jak poboga dopisze to bedziemy tak czesciej biegac razem
dla mnie to az dziwne bo ja to zawsze na kulturze fizycznej kombnowalam zeby nie cwiczyc itd bo ja zawsze z tych leniwych a teraz 

jakby inna dziewczyna we mnie wstapila

a na rynku to po 100-80zl u was tez takie ceny?

Jak za czarodziejska rozczka bol przeszedl... Juz zapomnialam jak to jest nie czuc kregow
ok 40 min masowala i ugniatala... po 10tym zabiegu ma niby juz bol nie wracac. No zobaczymy czy to nie bedzie strata pieniedzy. Ale ciesze, sie ze moj ma mozliwosc dorobienia i moge isc na takie masaże
czuje sie 10 lat mlodsza
chyba dzis zgwalce mojego z tego wszystkiego 

dobrze ze z zoltaczka w miare ok 

:-(kiedy jej tlumaczylam ze czegos tam nie wolnohello
future czy ty aby nie masz za dobrze z malutka?tyle godz spi co ty takiego robisz ze ona ci tak ladnie spi?