reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Jest Lilka:)) 4kg i 60cm urodzona po 14 godzinnym porodzie :no: Ja krotko rodziłam wiec 14h to dla mnie fikcja..

Milusia- no kochana miło się czyta to co napisałaś! Mądra dziewczynka :tak::tak:

reklama
Witam

dzieki dziewczyny :)

milusia bardzopozytywny post :) nie znam twojej historii ale cieze sie ze z takim optymizmem teraz podchodzisz do wszytskiego :)

agast gratulacje dla mamusi i cioci :) dla mnie 14 godzin to o całe13 i 50 minut za długo :szok: chyba bym osiwiała :tak:

Emila wczoraj wymiotowałaaleto chyba przez narkoze, dzisiaj mi tez juz wiukała alenic nie poleciało :baffled: najgorsze jest to ze ona nic nie chce jesc,melako tez juz jej nie pasi... przez cały dzien wypiław sumie 250 ml mleka z kaszka i zjadał szalone 5 grzyów nalesnika :confused: nie mam juz siły na nia jak ja przekonac do jedzenia ;/z Filipem tez miałami mam przeboje jedzeniowe ale on je wszytsko tylko ze w małych ilosciach a ta?? jakis dziwny gatunek zyjący powietrzem :sorry2: dostała mandarynke to zjadał skorupke a reszte wyrzuciła :dry: jak jej dam pomidora,chelb czy cokolwiek to rzuca, dostaje na talerzu to grzebie paluchami i sie bawi :baffled::wściekła/y: rece opadaja :wściekła/y: mam nadzieje ze to sie zmieni bo oszaleje, ile mozna wymyslac, ltac, prosic, zmuszac, ???
nic na nia nie działa :baffled::no: gadaąłm w szpitalu z dietetyczka to tez nic mądrego nie potrafiła powiedziec :no: ze dawac w małych ilosciach co1,5-2 godziny zeby zoładek rozepchac... daje a ta rzuca po domu :sorry2: jak nie urok to sr.... :baffled:

Witam

dzieki dziewczyny :)

milusia bardzopozytywny post :) nie znam twojej historii ale cieze sie ze z takim optymizmem teraz podchodzisz do wszytskiego :)

agast gratulacje dla mamusi i cioci :) dla mnie 14 godzin to o całe13 i 50 minut za długo :szok: chyba bym osiwiała :tak:

Emila wczoraj wymiotowałaaleto chyba przez narkoze, dzisiaj mi tez juz wiukała alenic nie poleciało :baffled: najgorsze jest to ze ona nic nie chce jesc,melako tez juz jej nie pasi... przez cały dzien wypiław sumie 250 ml mleka z kaszka i zjadał szalone 5 grzyów nalesnika :confused: nie mam juz siły na nia jak ja przekonac do jedzenia ;/z Filipem tez miałami mam przeboje jedzeniowe ale on je wszytsko tylko ze w małych ilosciach a ta?? jakis dziwny gatunek zyjący powietrzem :sorry2: dostała mandarynke to zjadał skorupke a reszte wyrzuciła :dry: jak jej dam pomidora,chelb czy cokolwiek to rzuca, dostaje na talerzu to grzebie paluchami i sie bawi :baffled::wściekła/y: rece opadaja :wściekła/y: mam nadzieje ze to sie zmieni bo oszaleje, ile mozna wymyslac, ltac, prosic, zmuszac, ???
nic na nia nie działa :baffled::no: gadaąłm w szpitalu z dietetyczka to tez nic mądrego nie potrafiła powiedziec :no: ze dawac w małych ilosciach co1,5-2 godziny zeby zoładek rozepchac... daje a ta rzuca po domu :sorry2: jak nie urok to sr.... :baffled:
a ile waży??

julia to niech odda choc czesc apetytu emili chociaz:p
Lena Filip ma 2,5 roku i ma 10,500 a emilawazona 2 dni temy ma 8,900 :szok:

Kurde a moze oni genetycznie na niska wagę są uwarunkowani???skoro maja dobre wyniki ...a znowu u nas mam odchudzac Gaje bo dobija 14 kg...ale to nie waga swiadczy o rozwoju!!a moze warto wybrac sie do endokrynologa??

reklama
Do góry