reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

A ja biore wolne w poniedziałek. Baśke sprzedam do Niani a sama w końcu może uda mi się pomyc reszte okien w nowej chatce ;)
I wypadałoby tez umyć porządnie wejściowe dni do domu, i jeszcze by wypadało umyc wszystkie szafy - są lustrzane, wiec jest co myć...
Eh... wszystko trzeba myc.... Zajade sie.

reklama

Lencja
zaglosowane, jeszcze pare glosow i bedziesz pierwsza :-) My mamy taka biegowke, Lili jeszcze nie jezdzila ale za dwa trzy miesiace idzie w ruch :tak:

Nawet mozna podejrzec kto na kogo glosuje :-D

Ostatnia edycja:
Witam i ja. My wyspani jak zwylke :) Jasiek dzisiaj bawi się w łóżęczku jak nigdy:baffled:
JAde zaraz na poczte i do sklepu. Dzisiaj z siostrunią będziemy walczyły z krokietami bo się ciężarówce zachciało :)

Milusia
- gratuluję nocki, oby tak już zostało i miłego dnia na kursie :)
Lena- to teraz do mnie sprzątac zapraszam :)

Kurde nie da mi juz popisac.
Będę później.
Pa kochane i miłego dnia

Witam i ja. My wyspani jak zwylke :) Jasiek dzisiaj bawi się w łóżęczku jak nigdy:baffled:
JAde zaraz na poczte i do sklepu. Dzisiaj z siostrunią będziemy walczyły z krokietami bo się ciężarówce zachciało :)

Milusia
- gratuluję nocki, oby tak już zostało i miłego dnia na kursie :)
Lena- to teraz do mnie sprzątac zapraszam :)

Kurde nie da mi juz popisac.
Będę później.
Pa kochane i miłego dnia

hehe to na która mam zajechac na krokiety??

Lencja zazdroszcze tego zasypiania samemu,jak ja mam to zrobic zeby ona tak zasypiala? sa jeszcze szanse? o ktorej sie kladziesz twoja malude? bo ja po 19,i przewaznie zasypiala po 20 a teraz do 21 sie meczymy i niewiem dlaczego;/;/ w dzien slicznie zasypia w pare minut.

Ja rowniez z mila checia wlece na krokiety:)
Zaraz musze sie wziasc i ogranac w domu bo po 13 mamy goscia:)

dziewczyny AMelia tak super przeszla to przebijanie uszu ze w szoku jestem,zadnego ciagania za uszy,swedzenia,wogole ich nie dotyka:)

reklama
Moja koleżanka na porodówce juz od nocy.. Trzymajcie kciuki bo coś długo to trwa. O 15.30 mi pisała ze dostała znieczulenie i ze teraz jest lajtowo...:szok:

Do góry