reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Moja koleżanka na porodówce juz od nocy.. Trzymajcie kciuki bo coś długo to trwa. O 15.30 mi pisała ze dostała znieczulenie i ze teraz jest lajtowo...
No to trzymamy<kciuki>:-D Jak Jagoda?

Dziekuje wam kochane na kursie jak zwykle milutko:-D (W końcu Miluśka tam jest nie?!:-D)

Julia moje maluchy ogólnie też same zasypiają , ale maja takie swoje "fazy" i się czasem buntują, ale juz sprawdziłam ze najlepsza metoda jest dać dziecku mleko i zostawic je samo w pokoju, pare minut i moje dupki śpia(zakładajac że jeden nie wlezie do do drugiego...bo tę sztuke opanowali do perfekcji:-D )
Lencja i kreatorka głosiki juz wczoraj oddane
Liza gdzie Ty?

Dziewczyny znalazłam siostrę bliźniaczkę, chyba nas rozdzielili przy porodzie:-D dziewczyna ma wszytsko tak jak ja!!!Naprawde w najmniejszym szczególe nasze życie jest takie same!Fajnie z kims takim mieć kontakt:-)

Kochane jak znajde chwile to dam wam taki przepis że :szok: pracochłonne ale PYSZNE nazywa sie to "Leśny zawijaniec", ktos wie o co chodzi?:-D jest tak pyszne ze:szok::szok:

https://www.babyboom.pl/forum/wakac...yjny-album-tu-dodaj-zdjecie-54253/index6.html tu znajdziecie moje 2 urwisiatka:D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :-) ja tylko na chwile, mam jakoś mało czasu na wszystko, bo jak chociaż na chwilę lepiej się czuję to sprzątam po tej wymianie okien i ogarniam trochę co i jak...
Dodałam link do głosowania, można oddać głos codziennie do 2 listopada :tak: prosimy o nowe głosy i dziękujemy za to juz oddane! :tak:

kreatorka a gdzie twoj konkurs, wstaw moze link w suwaczku? Bedziemy mogly codziennie klikac jak jest taka opcja:tak:

Wstawiłam :tak: bardzo dziękuję za głosy, niedługo koniec, raczej się nie uda nic wygrać, ale mozna próbować :tak:

Moja koleżanka na porodówce juz od nocy.. Trzymajcie kciuki bo coś długo to trwa. O 15.30 mi pisała ze dostała znieczulenie i ze teraz jest lajtowo...:szok:
I co? Nadal nie urodziła? czekamy na kolejnego obywatela :-D

Lencja i kreatorka głosiki juz wczoraj oddane
Dziewczyny znalazłam siostrę bliźniaczkę, chyba nas rozdzielili przy porodzie:-D dziewczyna ma wszytsko tak jak ja!!!Naprawde w najmniejszym szczególe nasze życie jest takie same!Fajnie z kims takim mieć kontakt:-)

Kochane jak znajde chwile to dam wam taki przepis że :szok: pracochłonne ale PYSZNE nazywa sie to "Leśny zawijaniec", ktos wie o co chodzi?:-D jest tak pyszne ze:szok::szok:

https://www.babyboom.pl/forum/wakac...yjny-album-tu-dodaj-zdjecie-54253/index6.html tu znajdziecie moje 2 urwisiatka:D

Ja chętnie się dowiem czym jest "leśny zawijaniec" bo brzmi smacznie :-D dZiękuję za głos :* mozna głosować codziennie. A to gdzie taką dziewczynę poznałas? hm? :-D ja bym się chyba trochę wystraszyła, a maluchy prześliczne :tak::-) super wyglądają dwa takie śliczne małe bąbelki :-D:cool2:

Ja chętnie się dowiem czym jest "leśny zawijaniec" bo brzmi smacznie :-D dZiękuję za głos :* mozna głosować codziennie. A to gdzie taką dziewczynę poznałas? hm? :-D ja bym się chyba trochę wystraszyła, a maluchy prześliczne :tak::-) super wyglądają dwa takie śliczne małe bąbelki :-D:cool2:
a dziękuję:* hehe zaraz zagłosuje znów jeśli bliźniaki zasnął bez "miłowania" się nawzajem:-D dziewczyne poznałam na bb tak czystym przypadkiem przeglądałam jakies inne wątki i mi się napatoczyła:-D jak przeczytałam pare słów napisanych przez nią to wiedziałam że muszę do niej napisać, bo to naprawdę jestem JA!Ona twierdzi tak samo!:-D ...to naprawdę dziwne..ale tak jest, poznajemy sie, wymieniamy doswiadczeniem jakie dalo nam zycie, i próbujemu nawzajem chyba jakos po woli sobie pomóc...Bo nikt nas tak nie zrozumie jak my same siebie...Jak to sie mówi 'syty nigdy nie zrozumie glodnego" tylko wydaje mi sie ze ja(za namowa mojej kochanej Kolenderki:*) poszłam krok dalej, pozwoliłam "zajać sie" mna i moimi problemami z którymymi przestawałam sobie radzic, wiec bardzo bym chciała żeby skozystała z mojego doswiadczenia bo to naprawde pomaga, takim kobietom jak my, które wszystko muszą wziąc na swoje bary w zyciu nie jest i nigdy nie bedzie łatwo i teraz to wiem ze nawet "najsilniejsza"samotna matka nigdy nie bedzie silna...bo przyjdzie wieczór i wtedy w ukryciu jest płacz...A ja juz wiem że nie moge płakać, bo po 1 nie ma za "czym"/kim, po 2 mam zdrowe dzieci co jest wazniejsze od czego kolwiek w zyciu!!!!!Po 3 mam kochana rodzine.Może to głupie ale ja dopiero teraz zaczęłam bardzo wiele żeczy sobie uswiadamiać, teraz widzę moja naiwniosć i błędy...I zaczęłam widzieć perspektywy na przyszłosc:-D NIGDY NIE WCHODZIĆ DO TEGO SAMEGO BAGNA!!!!!!!!!!!!!!! Ja juz wiem że to o mnie faceci maja sie bic , nie ja o nich!:-D mam 2 dzieci, i jeśli nawiązuje z kim kolwiek znajomosc to od razu o tym mówie, ponieważ to są najwazniejsze osoby w moim zyciu i nigdy nie bede się wstydzić tego że sa:-) a jesli ktos naprawde bedzie na mnie zasługiwał i będzie tego wart, to on ten fakt zaakceptuje, a jesli nie no to trudno, widocznie nie był wart zachodu:-D. ja sama się dziwie że tak "zmądrzałam" i mam nadszieje że mi się nie zmieni....i ktos mi skutecznie nie poprzestawia tego co tak trudno było mi w głowie ułozyc......
Boże plasam ale sie wygadałam, juz dawno mnie tak na wierzenia nie wzieło:-D
Stare czasy telenoweli bb:-D

Ostatnia edycja:
Niedawno wróciliśmy z Łukaszkiem od lekarza. Dostał jakiejś okropnej pokrzywki. Podejrzewam ze po szczepieniu pentaximem, chociaż nigdy nie miał żadnej niepożądanej reakcji na tą szcepionkę. W poniedziałek jeszcze brał antybiotyk a w środę lekarz stwierdził że można go zasczepić konował jeden.

Niedawno wróciliśmy z Łukaszkiem od lekarza. Dostał jakiejś okropnej pokrzywki. Podejrzewam ze po szczepieniu pentaximem, chociaż nigdy nie miał żadnej niepożądanej reakcji na tą szcepionkę. W poniedziałek jeszcze brał antybiotyk a w środę lekarz stwierdził że można go zasczepić konował jeden.
dziwny ten lekarz,Natan też brał antybiotyki i miał mieć szczepienie w tym czasie ale lekarka mówiła żeby po dwóch tygodniach przyjsć

milusia poprostu GRATULUJE tego co teraz napisałaś!!!!!! nic doda nic ująć :)) tak trzymaj!!!!

Ostatnia edycja:
Milusia- chłopaki CUDOWNE!!!! Zawsze mi się marzyły bliźnięta. Super!!!!
Bardzo sie cieszę ,że w końcu idziesz do przodu. Zobaczysz ,że będziesz miała piękne życie a chłopaki cudownego ojca któremu bedzie na nich zależało. Ja też ułożyłam sobie życie po raz drugi i tobie życzę szczęścia z całego serca :)
Zyraffka- to niedorzeczne. Masakra. Takich lekarzy powinni zamyka. Konował cholerny :wściekła/y:

Eagle- Myślę o Was :sorry2:

Percia, Lenka, Iza, Aga, Kasiek, Kasiulka , Zdec, Gosia, Anik, Ewa, Anecznik, Kajdusia, Gdzie wy laski??? Ozdywac się szybko

a dziękuję:* hehe zaraz zagłosuje znów jeśli bliźniaki zasnął bez "miłowania" się nawzajem:-D dziewczyne poznałam na bb tak czystym przypadkiem przeglądałam jakies inne wątki i mi się napatoczyła:-D jak przeczytałam pare słów napisanych przez nią to wiedziałam że muszę do niej napisać, bo to naprawdę jestem JA!Ona twierdzi tak samo!:-D ...to naprawdę dziwne..ale tak jest, poznajemy sie, wymieniamy doswiadczeniem jakie dalo nam zycie, i próbujemu nawzajem chyba jakos po woli sobie pomóc...Bo nikt nas tak nie zrozumie jak my same siebie...Jak to sie mówi 'syty nigdy nie zrozumie glodnego" tylko wydaje mi sie ze ja(za namowa mojej kochanej Kolenderki:*) poszłam krok dalej, pozwoliłam "zajać sie" mna i moimi problemami z którymymi przestawałam sobie radzic, wiec bardzo bym chciała żeby skozystała z mojego doswiadczenia bo to naprawde pomaga, takim kobietom jak my, które wszystko muszą wziąc na swoje bary w zyciu nie jest i nigdy nie bedzie łatwo i teraz to wiem ze nawet "najsilniejsza"samotna matka nigdy nie bedzie silna...bo przyjdzie wieczór i wtedy w ukryciu jest płacz...A ja juz wiem że nie moge płakać, bo po 1 nie ma za "czym"/kim, po 2 mam zdrowe dzieci co jest wazniejsze od czego kolwiek w zyciu!!!!!Po 3 mam kochana rodzine.Może to głupie ale ja dopiero teraz zaczęłam bardzo wiele żeczy sobie uswiadamiać, teraz widzę moja naiwniosć i błędy...I zaczęłam widzieć perspektywy na przyszłosc:-D NIGDY NIE WCHODZIĆ DO TEGO SAMEGO BAGNA!!!!!!!!!!!!!!! Ja juz wiem że to o mnie faceci maja sie bic , nie ja o nich!:-D mam 2 dzieci, i jeśli nawiązuje z kim kolwiek znajomosc to od razu o tym mówie, ponieważ to są najwazniejsze osoby w moim zyciu i nigdy nie bede się wstydzić tego że sa:-) a jesli ktos naprawde bedzie na mnie zasługiwał i będzie tego wart, to on ten fakt zaakceptuje, a jesli nie no to trudno, widocznie nie był wart zachodu:-D. ja sama się dziwie że tak "zmądrzałam" i mam nadszieje że mi się nie zmieni....i ktos mi skutecznie nie poprzestawia tego co tak trudno było mi w głowie ułozyc......
Boże plasam ale sie wygadałam, juz dawno mnie tak na wierzenia nie wzieło:-D
Stare czasy telenoweli bb:-D
F
ajnie się czyta to co napisałaś, ale pamiętaj rzeczywistosc czasami bywa inna!
Mam nadzieje, że to szczesliwy koniec telenoweli....ale tak szczerze bez obwijania w bawełne pojawi się ON i znowu zacznie się wszystko!Mam nadzieje ze sie mylę!!

Właśnie wróciłam od tesciów;)
Ufff byam z tesciowa na zakupach:)a Gaja z dziadziusiem...jutro mam ślub brata:)jestem świadkowa;)

reklama
Milusia widzisz moja Mela nieprzyzwyczajona jest do takich rzeczy i napewno by byl okropny lament;/;/;/
Pierwszy raz widze twoich dzielnych chlopczykow i musze przyznac ze przystojniaki:)
Piekne i madre slowa napisalas! Gratuluje! I wierze ze kiedys spotkasz na swojej drodze partnera zyciowego ::):)

zyrraffka podpisuje sie pod slowami nadiki! Mi takze lekarz mowil zeby 2 tyg odczekac ze szczepieniem jesli dziecko bralo antybiotyk!

A my dzis z czasem lepiej usypialam 1.15 min:)

Do góry