a dziękuję:* hehe zaraz zagłosuje znów jeśli bliźniaki zasnął bez "miłowania" się nawzajem

dziewczyne poznałam na bb tak czystym przypadkiem przeglądałam jakies inne wątki i mi się napatoczyła

jak przeczytałam pare słów napisanych przez nią to wiedziałam że muszę do niej napisać, bo to naprawdę jestem JA!Ona twierdzi tak samo!

...to naprawdę dziwne..ale tak jest, poznajemy sie, wymieniamy doswiadczeniem jakie dalo nam zycie, i próbujemu nawzajem chyba jakos po woli sobie pomóc...Bo nikt nas tak nie zrozumie jak my same siebie...Jak to sie mówi 'syty nigdy nie zrozumie glodnego" tylko wydaje mi sie ze ja(za namowa mojej kochanej Kolenderki:*) poszłam krok dalej, pozwoliłam "zajać sie" mna i moimi problemami z którymymi przestawałam sobie radzic, wiec bardzo bym chciała żeby skozystała z mojego doswiadczenia bo to naprawde pomaga, takim kobietom jak my, które wszystko muszą wziąc na swoje bary w zyciu nie jest i nigdy nie bedzie łatwo i teraz to wiem ze nawet "najsilniejsza"samotna matka nigdy nie bedzie silna...bo przyjdzie wieczór i wtedy w ukryciu jest płacz...A ja juz wiem że nie moge płakać, bo po 1 nie ma za "czym"/kim, po 2 mam zdrowe dzieci co jest wazniejsze od czego kolwiek w zyciu!!!!!Po 3 mam kochana rodzine.Może to głupie ale ja dopiero teraz zaczęłam bardzo wiele żeczy sobie uswiadamiać, teraz widzę moja naiwniosć i błędy...I zaczęłam widzieć perspektywy na przyszłosc

NIGDY NIE WCHODZIĆ DO TEGO SAMEGO BAGNA!!!!!!!!!!!!!!! Ja juz wiem że to o mnie faceci maja sie bic , nie ja o nich!

mam 2 dzieci, i jeśli nawiązuje z kim kolwiek znajomosc to od razu o tym mówie, ponieważ to są najwazniejsze osoby w moim zyciu i nigdy nie bede się wstydzić tego że sa:-) a jesli ktos naprawde bedzie na mnie zasługiwał i będzie tego wart, to on ten fakt zaakceptuje, a jesli nie no to trudno, widocznie nie był wart zachodu

. ja sama się dziwie że tak "zmądrzałam" i mam nadszieje że mi się nie zmieni....i ktos mi skutecznie nie poprzestawia tego co tak trudno było mi w głowie ułozyc......
Boże plasam ale sie wygadałam, juz dawno mnie tak na wierzenia nie wzieło
Stare czasy telenoweli bb