reklama
emalia82
Fanka BB :)
Agast- długo ale spora
Gratulacje dla ciotki i rodziców
( dla mnie tak długo też jest niewyobrażalne, w porównaniu to ja rodziłam expresem)
LENKA- CO KUPIŁYŚCIE Z TEŚCIÓWKĄ?

Lenuszka
Mamusia Gajusi
Agast- długo ale sporaGratulacje dla ciotki i rodziców
( dla mnie tak długo też jest niewyobrażalne, w porównaniu to ja rodziłam expresem)
Samo jedzenie mówi, że musi mnie troszkę utuczyć
nadika
Fanka BB :)
agast gratulacje dla cioci i przede wszystkim rodziców!!! faktycznie długo się męczyła ;/
Witam
dzieki dziewczyny
milusia bardzopozytywny post
nie znam twojej historii ale cieze sie ze z takim optymizmem teraz podchodzisz do wszytskiego 
agast gratulacje dla mamusi i cioci
dla mnie 14 godzin to o całe13 i 50 minut za długo
chyba bym osiwiała 
Emila wczoraj wymiotowałaaleto chyba przez narkoze, dzisiaj mi tez juz wiukała alenic nie poleciało
najgorsze jest to ze ona nic nie chce jesc,melako tez juz jej nie pasi... przez cały dzien wypiław sumie 250 ml mleka z kaszka i zjadał szalone 5 grzyów nalesnika
nie mam juz siły na nia jak ja przekonac do jedzenia ;/z Filipem tez miałami mam przeboje jedzeniowe ale on je wszytsko tylko ze w małych ilosciach a ta?? jakis dziwny gatunek zyjący powietrzem
dostała mandarynke to zjadał skorupke a reszte wyrzuciła
jak jej dam pomidora,chelb czy cokolwiek to rzuca, dostaje na talerzu to grzebie paluchami i sie bawi 
rece opadaja
mam nadzieje ze to sie zmieni bo oszaleje, ile mozna wymyslac, ltac, prosic, zmuszac, ???
nic na nia nie działa
gadaąłm w szpitalu z dietetyczka to tez nic mądrego nie potrafiła powiedziec
ze dawac w małych ilosciach co1,5-2 godziny zeby zoładek rozepchac... daje a ta rzuca po domu
jak nie urok to sr.... 
dzieki dziewczyny
milusia bardzopozytywny post
agast gratulacje dla mamusi i cioci

Emila wczoraj wymiotowałaaleto chyba przez narkoze, dzisiaj mi tez juz wiukała alenic nie poleciało

nic na nia nie działa

Lenuszka
Mamusia Gajusi
a ile waży??Witam
dzieki dziewczyny
milusia bardzopozytywny postnie znam twojej historii ale cieze sie ze z takim optymizmem teraz podchodzisz do wszytskiego
agast gratulacje dla mamusi i ciocidla mnie 14 godzin to o całe13 i 50 minut za długo
chyba bym osiwiała
Emila wczoraj wymiotowałaaleto chyba przez narkoze, dzisiaj mi tez juz wiukała alenic nie poleciałonajgorsze jest to ze ona nic nie chce jesc,melako tez juz jej nie pasi... przez cały dzien wypiław sumie 250 ml mleka z kaszka i zjadał szalone 5 grzyów nalesnika
nie mam juz siły na nia jak ja przekonac do jedzenia ;/z Filipem tez miałami mam przeboje jedzeniowe ale on je wszytsko tylko ze w małych ilosciach a ta?? jakis dziwny gatunek zyjący powietrzem
dostała mandarynke to zjadał skorupke a reszte wyrzuciła
jak jej dam pomidora,chelb czy cokolwiek to rzuca, dostaje na talerzu to grzebie paluchami i sie bawi
rece opadaja
mam nadzieje ze to sie zmieni bo oszaleje, ile mozna wymyslac, ltac, prosic, zmuszac, ???
nic na nia nie działagadaąłm w szpitalu z dietetyczka to tez nic mądrego nie potrafiła powiedziec
ze dawac w małych ilosciach co1,5-2 godziny zeby zoładek rozepchac... daje a ta rzuca po domu
jak nie urok to sr....
![]()
Lenuszka
Mamusia Gajusi
julia to niech odda choc czesc apetytu emili chociaz
Lena Filip ma 2,5 roku i ma 10,500 a emilawazona 2 dni temy ma 8,900![]()
Kurde a moze oni genetycznie na niska wagę są uwarunkowani???skoro maja dobre wyniki ...a znowu u nas mam odchudzac Gaje bo dobija 14 kg...ale to nie waga swiadczy o rozwoju!!a moze warto wybrac sie do endokrynologa??
reklama