tialana
Fanka BB :)
Witaj siula ja też mam wizytę 16 listopada ale dla mnie będzie to już kolejna wizyta. Ja dostałam zaświadczenie razem z L4 więc trudno mi powiedzieć ale wydaje mi się, że jeżeli powiesz że chcesz to powinnaś dostać. Kartę ciąży moja lekarka zakłada jak przychodzi się z pierwszymi wynikami badań, czyli zazwyczaj na drugiej wizycie.
Josie ja też mam już spory brzuszek a na wadze ani kilograma w górę, podobno to nasze jelita się wypychają żeby zrobić więcej miejsca dla maluszka ;-)
Nanulika napisałam o tej połowie macierzyńskiego bo po prostu nam się to należy a czasem nie informują o takich rzeczach, mój zabieg był w lipcu a ja w wakacje nie pracuję i niestety siedziałam w domu i stale rozmyślałam, jak już fizycznie doszłam do siebie to zaczęłam się bardzo udzielać na naszej budowie domku
Myślami jestem przy tobie
Josie ja też mam już spory brzuszek a na wadze ani kilograma w górę, podobno to nasze jelita się wypychają żeby zrobić więcej miejsca dla maluszka ;-)
Nanulika napisałam o tej połowie macierzyńskiego bo po prostu nam się to należy a czasem nie informują o takich rzeczach, mój zabieg był w lipcu a ja w wakacje nie pracuję i niestety siedziałam w domu i stale rozmyślałam, jak już fizycznie doszłam do siebie to zaczęłam się bardzo udzielać na naszej budowie domku
Myślami jestem przy tobie

Może podpowiecie czym tu się leczyć?
,na razie takie malusie ,ale jeszcze trochę za jakiś czas będziemy pisać o bólach kręgosłupa i KOPNIĘCIACH NASZYCH MALEŃSTW .PRZESYŁAM BUZIAKI.
Właśnie wróciłam ze szpitala. Byłam dzisiaj ponownie, bo mam za wysokie TSH (6,5 kiedy norma jest do 5,9:-() i zrobiłam dodatkowo FT3 i FT4, i za tylko te dwa wyniki zapłaciłam 47zl
Juz sie boję wyników