IiM ja mam 2 biustonosze
Roxy Mama biustonosz - Sklep INTYMNA.PL™
i
Mama Eko Kropki biustonosz - Sklep INTYMNA.PL™
ten pierwszy jest bez fiszbiny, a ten drugi z fiszbiną
z tego z fiszbiną byłam średnio zadowolona, bo się okazało że co go założę to robi mi się zastój... na szczęście uniknęłam zapalenia
ja mam kilka rzeczy po poprzedniej ciąży, kilka dostałam od kumpeli, teraz na zimę kupiłam sobie poncho, fajowe i na ciąże też będzie ok
ale i tak sobie planuję coś zaszaleć, najwyżej później sprzedam na allegro ;-)
no i pewnie znów ze dwa biustonosze do karmienia kupię, bo jak juz pisałam, na te białę worki to patrzeć nie mogę, a te na intymnej są nawet niektóre sexy ;-)
sweety - to tak jak ja widziałam tę babkę w ciąży - co najpierw się uśmiechnęłam, a potem ją w myślach zbluzgałam... bo jarała fajkę
a wczoraj byliśmy u szwagierki i powiedziałam, że dopóki nie zaciążę to do nich nie jeździmy, bo młoda zaczęła płakać, a mój od razu "co brakuje ci tego?" "to mu powiedziałam, że nie będziemy jeździć do jego siostry żeby sobie nie przypominał, jak to jest jak dziecko tak beczy.. ;-)
jeszcze odnośnie wagi - ja poprzednią ciążę startowałam ważąc 66 kg, przytyłam 11, a potem karmienie piersią i dwugodzinne spacery i 20 kg poleciało... a wróciłam do pracy i znów dupa urosła... :-(
plan mam znów - karmienie piersią plus spacery i mam nadzieję, że też spadnie z dodatkami...