reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

ja tez uwielbiam słodycze i mam pełna szafkę tego paskudztwa heheh ale w tej ciazy nie chce mi sie slodkosci jesc, nie mam zadnych zachcianek jak do tej pory az sie sobie dziwie :)

reklama
Czarna no wlasnie o to mi chodzilo ;-)
As mozesz byc moderatorem i dzialac na forum od nie wiem ilu lat,ale i tak zdania nie zmienie ze czasem z czyms mozna przesadzic ...np.z nadmiarem watkow:-)Chyba,ze powinnam sie bac ze przeocze wazne wiadomosc w sprawie snow;-)

Co do OM to w pierwszej ciazy przesuneli mi o 2 tyg w przod,a teraz o tydzien w tyl.Wszystko zalezy od owulacji.
Maz u lekarza,dziecko spi,a ja w koncu mam troche energii dzis,chociaz bedac na poczcie slabo mi sie zrobilo-ale przezylam i tragedia sie nie stala :-DZauwazylam,ze jak cos robie 15minut to potem dochodze do siebie przez kolejne 45min i tak dzien leci :-p

Witam Wreszcie i ja ,podczytywałam Was ,ale jakoś nie miałam czasu nic odpisać w domu maly remont.
Cieszyłam się że mdlosci minely a tu raz sa raz nie mam więc dalej jest bleee....

Jutro do gina ,pewnie powie mi o USG tak myśle ...

ja tez uwielbiam słodycze i mam pełna szafkę tego paskudztwa heheh ale w tej ciazy nie chce mi sie slodkosci jesc, nie mam zadnych zachcianek jak do tej pory az sie sobie dziwie :)

To pewnie będzie dziewczynka. Ponoć jak nosi się chłopca to ma się na słodycze ochotę większą niż zwykle :-D

Ja za to slyszalam,ze dziewczynka odbiera matce urode.Wiec jak sie widzicie teraz?Pikniejsze czy brzydsze? :-) Mnie mowia,ze mizernie wygladam na twarzy - z Vanessa tez mi tak mowili;-)

To pewnie będzie dziewczynka. Ponoć jak nosi się chłopca to ma się na słodycze ochotę większą niż zwykle :-D

Ja za to slyszalam,ze dziewczynka odbiera matce urode.Wiec jak sie widzicie teraz?Pikniejsze czy brzydsze? :-) Mnie mowia,ze mizernie wygladam na twarzy - z Vanessa tez mi tak mowili;-)
I to właśnie powinno być w temacie pobocznym jakim jest w tym przypadku
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2012-f421/czy-wierzycie-w-54779/

Także wszystko ma swoje dobre i złe strony ;-)

Ubiję mojego szczeniaka .Zamorduję i powieszę na suchej gałęzi :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wracam z cmentarza i co widzę ?
Mała zołza leży w sypialni na łóżku naszym a dookoła niej same papierki .:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D
Ta franca wyciągnęła z mojej szafki przy łóżku 2 opakowania całe biszkoptów i z pół kartonu batoników kinder bueno i raczyła się z konsumpcją na naszy lózku :szok::szok::szok:
Oczyewiście zostały tylko papierki bo nawet okruszki z biszkoptów skrzętnie wysprzątała z prześcieradła ,tak ,że prześcieradło całe mokre od jej jęzora :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

As :-) Kochana! Wiedzialam,ze tak odpiszesz :-) Przepraszam,za lekka prowokacje ;-)
Ja nadal uwazam,ze od tego jest glowny :-D
Ale co my sie tam bedziemy targowac i zasmiecac ten watek glowny?
Przepraszam reszte majoweczke,za prowokacje :-p

As Ty Kocico,bron swego slowa ;-) A ludzie mowia,ze slowo pisane mniej odczuwalne od mowionego:-p
Ok,to ide zalozyc nowe watki:
1)Jak sie dzis czuje
2)Jaka dzis pogoda
3)Ile dzis zjadlam
4)Ile dni do porodu
5)Jak sie maja moje zwierzeta
6)Co mowi moj Maz/Rodzina
etc.....
Ehi,to wcale nie glupi pomysl ;-) Nie,no a tak na powaznie.Moim zdaniem wazniejsze rzeczy powinny i maja swoj watek-odziezowy,jedzeniowy,lekarski-inne sa juz bardziej deataliczne,do dsykusji ogolnej,wiec po co ich zakladac setki?

reklama
Ja zgadzam sie z fiore, ale jak widac ile osob tyle opinii i kazdy ma do tego prawo:-D A czy to ktos zmieni czy nie to mmi to lotto;-)

Do góry