reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
dzis zabiegany dzień , ale zaliczyłam fryzjera i czuje sie lepiej;-)byłam tez w labolatorium na badaniach i aby do wtorku:tak:
Trina zdrówka dla syna!!!
Wika jakie wiesci?

jak minał WAm dzien?

reklama
Hej!
Ja sie ostatnio mało udzielam. Dużo rzeczy sie dzieje, niestety same złe. Chrzesniak mój poparzony w szpitalu lezy. Całe szczęście, że wsio mu się powoli goi i wymigał się szczęśliwie od przeszczepu skóry na klatce piersiowej.
Poza tym jutro idziemy na pogrzeb wujka M. Zmarł na zawał, całkowity szok dla wszystkich. Powtórka z rozrywki z marca, gdy zmarł mój teść:-(

O staraniach nawet mi się myśleć nie chce

Dana, współczuję, trzymajcie się.
Z poparzeniem może nie będzie tak źle, mój Staś też miał II stopnia na klatce piersiowej i teraz śladu nie ma, nawet latem jak się opali nie ma przebarwień, malutkie organizmy się pięknie regenerują i oby tak było i w tym przypadku.

No i niech II kreseczki się sypią w tym miesiącu, ja się raczej nie załapię.

Mama Stacha czemu to sie nie zalapiesz ? moze sie uda patrz na Wike ktora sama nie wie jak to sie stalo ze sie udalo :-)

Dana a jak to sie stalo maluszkowi ? trzymaj sie mala

Trina jak masz inhalator to dzialaj z nim. miejmy nadzieje ze na katarze sie zaczelo i sie skonczy

Wika gdzie Ty sie podziewasz ???

Ostatnia edycja:
hejj :)

Wpadam na chwilę, bo mam mase pracy przy kompie na jutro do szkoły:no::no::no::no::no:

U ginki oki :-):-):-):-):-):-):-):-):-) Pecherzyk jest na swoim miejscu:tak::tak::tak: napisze więcej później, bo teraz już spadam do roboty:-:)-:)-(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i fluidki na koniec :-D

reklama
Do góry