Bunny86
mama Patryka i Dominika
Rozczochrana 

moj Pitek stwierdzil ze w takim stroju to by chcial zebys mu otwierala codziennie drzwi 

. pieknie wygladalas no ale ładnemu we wszystkim ladnie
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja codziennie prostuję włosy![]()
Wybadali na USG, ale to na razie tylko podejrzenie, licze po cichu na to, ze to falszywy alarm![]()
jade na imprezke, wracam dopiero jutro na wieczór . zycze milej niedzieli i dzisiejszego weekendu buzka
pamiętacie mnie jeszcze? Pewnie nie. Ja, przyznam się, czytam was codziennie, czasami chcę odpisać na jakieś pytanko, ale mi głupio jak na co dzień nie piszę
Czesc dziewczyny :-) chwile mnie nie bylo ale prace mgr mam skonczonapo srodowym spotkaniu z promotorem, zalamalysmy sie z dziewczynami, bo nam wszytko prawie poskreslal, kazal przyjechac z gotowa praca 2 listopada, ale my sie zawzielysmy, zostalam z kumpelami u innej kolezanki w KRK na noc i od 19.00 - 6.30 rano dzialalysmy
gotowe oprawione prace oddalysmy ok poludnia
ale sie ciesze, teraz nauka :-)
Mi super minal weekend, moja siorka sie wczoraj zareczyla :-):-):-):-):-)