Liza
Fanka BB :)
Hejka
Lena ty jestes nienormalna w dobrym tego slowa znaczeniu
ale mi smaka zrobilas na pierogi.... masz jakis sprawdzony przepis na pierogi z serem? chodza za mna 
JA dzis sprzatamłam w domu od rana i w sumie Miki wstanie,zjemy obiadek i uloze ubrania i tyle, laba do konca tygodnia ;-) podloga juz wyschla ładnie, domek wietrze, spacerek 1h zaliczylismy przed drzemką mlodego, POGODA SUPER!
:-) jakiegos powera mam dzis ;-)
Lena ty jestes nienormalna w dobrym tego slowa znaczeniu
ale mi smaka zrobilas na pierogi.... masz jakis sprawdzony przepis na pierogi z serem? chodza za mna 
JA dzis sprzatamłam w domu od rana i w sumie Miki wstanie,zjemy obiadek i uloze ubrania i tyle, laba do konca tygodnia ;-) podloga juz wyschla ładnie, domek wietrze, spacerek 1h zaliczylismy przed drzemką mlodego, POGODA SUPER!
:-) jakiegos powera mam dzis ;-)
wczoraj dwonjiłam do przzychodni zapytać czy te wymioty mogą być jakoś związane ze szczepieniem no i mówili oczywiście że nie i kazali podać hydronea (elektrolity)i obserwować a dzisiaj sami zadzwonili co się dzieje z małym czy juz jest ok
ale za to idą jej wszystkie czwórki na raz:-( na szczęście nie ma temp, ciągle tylko rączki pcha do buzi, przed chwilą chciałam jej dentinoxem posmarować i mnie tak ugryzła w palec a dokładnie w opuszek, tak mocno ścisnęła że aż mam sine, nie mogłam jej wyrwać nie wiedziałam co mam zrobić ze ją w nos uszczypnęłam
nie wiem czy to przez zęby czy jej sie coś poprzestawiało ale Klara nie ma w ogóle apetytu, ani zup, kanapek, deserków, warzyw, owoców, nic nie chce jeść za to w nocy nadrabia