reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Ola- strasznie późno Ci Klara na drzemkę chodzi spać. Jak byś z Nią wyszła np o 12 na spacer to Ci nie uśnie w wozku?? Jak Ona zasypia po 14 i śpi ze 3h to może dlatego potem w nocy slabo śpi i się wybudza??

reklama
Agast-my zazwyczaj chodzimy na spacer ok 10 ok 12 wracamy i ona idzie spać albo od razu albo ok 14 to zależy,nie chce żeby spałami w wózku bo już w domu by mi nie spała a ja bym nie mogła wielu rzeczy zrobić. Dziś i wczoraj na spacerze nie byłyśmy bo ja jestem chora więc poszła spać troche później...wczoraj ją obudziliśmy, dziś jej nie budziłam i śpi nadal ehhh. Dziś mi w nocy ładnie spała tylko na jedzenie sie budziła. Poza tym ciężko ją w ogóle spać położyć, najchętniej by w ogóle nie spała bo nie ma na to czasu:-p:no: i usypiam ją na siłę bo potem o 17 już usypia. Może ona ostatnio tyle śpi bo jest osłabiona przez te zęby. Trudno najwyżej wstanie o 5 i będzie musiała sie sama sobą zająć:baffled:

Julia-raczej nie, chyba przez ząbki tak śpi, zawsze mamy tak samo posiłki,spacer, kąpiel...ja nie narzekam,przynajmniej sobie pospałam i odpoczęłam;-)właśnie się obudziła zaraz fru do wanny i spatki bo chyba nadal śpiąca jest:no:

wysłalam mojego męża z dzieckiem do pediatry, zeby go pediatryczka osłuchala, bo bardzo kaszle od 3 dni i wiecie co????????????? ZASZCZEPILI GO!!!!!!!!!! i kaszle nadal tak mocno, ze az wymiotuje!!!!!!!!!!!

Olu krotko mowiac jest spioszkiem :):) daj znac czy zasnela:)

Mamo kubulki :szok::szok::szok: jak to mozliwe? czy oni oszaleli? i twoj maz na to pozwolil?...brak slow na tych lekarzy;/;/;/

Jeszcze nie śpi rechocze siędo psa z filmu na polsacie:rofl2: ale zaraz padnie bo oczy trze:tak:

Mamokubulki-a może mąż nie wiedział po co idzie z dzieckiem do lekarza? Ale swojądrogą nieźli ci lekarze, nic nie zauważyli że dZiecko chore? to jak oni badają przed szczepieniem

julia Emilka z kolei właśnie chce, żebyśmy sobie z P. dawali buziaki:-D Sama zbliża nasze głowy:-D
izia Nie spodziewałabym się takiego telefonu:szok: Miłe.
mamakubulki zaszczepili?:szok:
Ola_fasola Emilka też tak gryzie:sorry2: Mam całe uda w sinych śladach po jej zębach, palców do buzi nawet nie mam ochoty próbować wkładać, bo ie raz mnie już pogryzła :dry: Dlatego nie wiem, jaki jest stan zębów.;-) Witaminy d nie podaję od kilku miesięcy, na szczepieniu zapytam się, czy znowu wprowadzić.

Moje dziecko odzyskało apetyt, na razie na 2 dni, zobaczymy, jak będzie dalej:-p Niech je ładnie chociaż do połowy przyszłego tygodnia, bo chcę iść na szczepienie i ważenie:-)

Klara śpi już od jakiś 40 minut, może troche dłużej a ja obejrzałam do końca film i sie tylko zryczałam i teraz siedze i dołuje:-( R. na szczęście już wraca.

reklama
Olu twoja corka jest niesamowita!! ciekawe do ktorej bedzie spala:)
Co do filmu to przed chwila przestalam ryczec..:( masakra tak sie wzruszylam, ja musze czekac do jutra za P.:(

Do góry