C
ciasteczko
Gość
witam z rana, oszronione wsio
moj jutro chyba bedzie opony na zimowe zmienial , bo juz pora
moj jutro chyba bedzie opony na zimowe zmienial , bo juz poraDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj jutro chyba bedzie opony na zimowe zmienial , bo juz pora
WitamZdrowka dla wszystkich chorych !!!a dla Ali zycze podwojnie. biednaAnia Wy to macie jakiegos pecha z ta jelitowka. ciagle cos sie u Was dzieje
ja mam dola dzisiaj. odebralam cytologie dzisiaj bo zadzwonila po mnie gin i masakra.wyniki bardzo zle.nie wiem jak to bedzie z ciaza. jutro ide do mojego gina zeby cos wymyslil co dalej robic.masakra po prostu.i do tego zasmarkana dalej jestem, wacham jakies olejki i troche lepiej mi sie oddycha. obym malego nie zarazlila...
nie zamartwiaj się na zapas... 

:-)

jedna rzecz Mi tylko doskwiera ale nie mam zamiaru się cały czas tym przejmować i dołować
bo mam wiele powodów do radości i przez jedną rzecz nie będę siedzieć i płakać, od czasu do czasu się komuś o tym wygadam, wyżalę tak jak ostatnio Megi i teraz mam luz 

mam termin do dentysty z szymkiem a czwartek logpeda z mloda 
ja mialam i bylam bardzo zadowolona
super myslenie kochana wreszcie czuje ze sie usmiechasz i jestes szczesliwa :-)
wszedzie go pelno :-)
i o wiele lepiej się z tym czuję
;-):-)

...

Mycha to super oby tak dalej bylo :-):-)
a mialas radiowy u niego czy z kabla??...
bo ja mialam z kabla za 55 zl chyba...
Dobra ja tez uciekam do sklepu kupie pizze na obiad dla mlodej zeby cos zjadla z m razem
dobrze ze m ma pare dni wolnego to nie musze kombinowac ze szkola...
odbierze szymka i hanie i jada do mamy dlaje remontowac
uciekam milego dzionka :-)
a larvunia gdzie spi jeszcze??![]()