reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam się i Ja.

WitamZdrowka dla wszystkich chorych !!!a dla Ali zycze podwojnie. biedna:(Ania Wy to macie jakiegos pecha z ta jelitowka. ciagle cos sie u Was dzieje:(ja mam dola dzisiaj. odebralam cytologie dzisiaj bo zadzwonila po mnie gin i masakra.wyniki bardzo zle.nie wiem jak to bedzie z ciaza. jutro ide do mojego gina zeby cos wymyslil co dalej robic.masakra po prostu.i do tego zasmarkana dalej jestem, wacham jakies olejki i troche lepiej mi sie oddycha. obym malego nie zarazlila...

Blond trzymam kciuki żeby wszystko było ok, :tak: nie zamartwiaj się na zapas... :no:
Martucha to powodzenia na studiach, fajnie że u Was ok :tak:

My zmieniliśmy internet i teraz chodzi Nam jak torpeda bynajmniej w porównaniu do tego, który wcześniej mieliśmy :tak::-):rofl2:

U Nas wszystko póki co ok, dzieci zdrowe, my na razie też....;-)
Miłego dzionka:tak:

A no ciasteczko żebyś wiedziała ;-) wcześniej długo mi się wszystko ładowało, jak coś napisałam na forum to nie raz czekałam i czekałam aż się post załaduje a dziś normalnie chwila moment i jest :tak:
A no ostatnimi czasy jakoś myślenie Mi się zmieniło :tak: jedna rzecz Mi tylko doskwiera ale nie mam zamiaru się cały czas tym przejmować i dołować :no: bo mam wiele powodów do radości i przez jedną rzecz nie będę siedzieć i płakać, od czasu do czasu się komuś o tym wygadam, wyżalę tak jak ostatnio Megi i teraz mam luz :tak:

Dzien dobry i jam sie przywitam na szybko w ten zimny dzionek :-)
podlogi juz sobie pomylam,dopije kawe i lece na zakupy spozywcze :tak:
do dupy jest ta szkola po poludniu bo z rana wszystko trzeba szybko porobic taki dzien do dupy...
ale jutro i czwartek juz nie ide :-D mam termin do dentysty z szymkiem a czwartek logpeda z mloda :tak:

Martucha witaj !! fajnie ze wrocilas na studia ciesze sie ze jestes zadowolona :-) takze witam studentke ;-)

Mycha fajnie ze net smiga szybko masz od Grendy??:baffled: ja mialam i bylam bardzo zadowolona :tak: super myslenie kochana wreszcie czuje ze sie usmiechasz i jestes szczesliwa :-)

psiak mi tu lata jak szalony z zabawkami po domu gorzej jak dziecko :-D wszedzie go pelno :-)

Dobra uciekam szkoda czasu...milego dnia dzis juz raczej nie zajrze bo jak wracam to juz 18 jest ech...
Trzymajcie sie buzka :-)

No właśnie Madzia wcześniej miałam od Grendy, co chwilę musieliśmy do niego pisać czy dzwonić bo nie mieliśmy neta, przyjeżdżał i się okazywało że to coś u Niego w skrzynce się działo i tak kilka razy w miesiącu a jak mam płacić za coś czego więcej niema niż jest to Ja dziękuje... :tak:
A no nastawienie Moje się zmieniło :tak: i o wiele lepiej się z tym czuję :tak:;-):-):tak::-D

Mycha to super oby tak dalej bylo :-):-)
a mialas radiowy u niego czy z kabla??...
bo ja mialam z kabla za 55 zl chyba...:tak:

Dobra ja tez uciekam do sklepu kupie pizze na obiad dla mlodej zeby cos zjadla z m razem
dobrze ze m ma pare dni wolnego to nie musze kombinowac ze szkola :tak:...
odbierze szymka i hanie i jada do mamy dlaje remontowac :tak:

uciekam milego dzionka :-)

a larvunia gdzie spi jeszcze??:confused:

reklama
Mycha to super oby tak dalej bylo :-):-)
a mialas radiowy u niego czy z kabla??...
bo ja mialam z kabla za 55 zl chyba...:tak:

Dobra ja tez uciekam do sklepu kupie pizze na obiad dla mlodej zeby cos zjadla z m razem
dobrze ze m ma pare dni wolnego to nie musze kombinowac ze szkola :tak:...
odbierze szymka i hanie i jada do mamy dlaje remontowac :tak:

uciekam milego dzionka :-)

a larvunia gdzie spi jeszcze??:confused:

Też miałam tak jak Ty na kabel za 55zł i naprawdę mało zadowoleni byliśmy z tego...

Do góry