dido właśnie o to chodzi - ludzie nie do końca wiedzą a mówią próbowałam a nie wyszło. Tylko że czesto popełniają duży błąd bo męża siostra powinna po @ sie wstrzymać i dopiero w owu seksik, a tak to jasne jest że jak np. współzyli w dniu owu wieczorem to plemniki z przed 2 dni były pierwsze i raczej te żeńskie.
Moja kolezanka też planuje synka - pytam kiedy była owu - ona że około poniedziałek wtorek i że sie bzykali - a ja na to a wczesniej kiedy??? W sobote
a ja na to no to masz szanse 50/50 ale obstawiam córke (chyba że owu była później )
Pierwszą ma córke (wtedy juz tez troche czytałam o planowaniu - i wypytałam co kiedy i jak i jej mówie - bedziesz miała córke. Jak sie dowiedziała płeć to dzwoni i mówi - Kurde Anka skąd wiedziałas???)
Moja kolezanka też planuje synka - pytam kiedy była owu - ona że około poniedziałek wtorek i że sie bzykali - a ja na to a wczesniej kiedy??? W sobote

Pierwszą ma córke (wtedy juz tez troche czytałam o planowaniu - i wypytałam co kiedy i jak i jej mówie - bedziesz miała córke. Jak sie dowiedziała płeć to dzwoni i mówi - Kurde Anka skąd wiedziałas???)