reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Ja tylko melduję,ze zaraz wejdę na zamknięty też się z niego wypisać. A tutaj tez na razie nie będę się udzielać bo kłótnie innych mnie nie interesują. As,suzi trochę Was poniosło i w dupie miałyście prośby innych aby przestać. Ja mam w dupie takie forum na którym jest nieprzyjemna atmosfera i nie szanuje się próśb innych. Jak się tu uspokoi i oczyści atmosfera to może tu wrócę za parę dni.

ja witam w gronie nie mających ochoty na seks a nie daj o rany jakby mąż piersi dotknął wię mój mężulek zalicza się do grona nie zadowolonych nie zaspokojonych hehehe
zuzinka to ty do odważnych należych ja mojemu w życiu bym się nie dała "tam" ogolić pewnie ogolił by mnie z "wargami":-D:-D:-D

to witam w klubie tych bez ochotki :tak::-) na szczescie moj mezulek tez na razie nie robi scen ze ma suchy okres :-) a wiecie co? jak sie kochalismy to nie moglam normalnie przestac myslec ze cos sie stanie baby.... az mi przeszla ochota:zawstydzona/y: ktos juz to przezywal?

reklama
Problemu z depilacja "tam" nie mam.Natura mnie troche oszczedzila,malo czego jest :-)

Na koniec moich dzisiejszych wypocin,chce sie pochwalic osiagnieciem mego kochanego Kroliczka.Niecale 20msc,a zaczela liczyc do trzech!Dumna Mama sie z Wami zegna i zyczy milego wieczoru.Moze jeszcze pozniej wpadne:-)

Do góry