reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol-już upatrzyłam na allegro- i tak myślę że mi też wyjdzie na zdrowie- najprawdopodobniej jestem alerigiem na pleśń i grzyby-bo z testów skórnych ledwo mi wyszło a mam obiecane u lekarki jeszcze te z krwi- może przestanę tak chorować i dzieci też się trochę odkatarują;)

Karola-tylko w dzisiejszych czasach takie beciki to trochę archaiczne są;) mi się niestety nie mieściły do gondolki (x-lander;))

reklama
hejka

witam sie juz tradycyjnie jako zombie...

kocurek : oby neurolog znalazl wyjscie z sytuacji... straszne to co opisujesz... oby szybko przeszlo!!!!

mary : &&& za wizyte!

carola : ja tez wlozku do 9h45 dzis nie ma przedszkola, maly sie bawi w swoim pokoju lub obok mnie :)

wiolka : zdrowka i odwagi zycze!!!!

marcepanek : ????

made : jak sie dzis lansujesz? :)

asionek : jak tam??? ty juz niedlugo do Pl lecisz - super! :)

a mnie bola cyczki i zauwazylam ze zaczyna sie od wczoraj produkcja :szok::-D wielki powrot do stanu zwiezeceg- dojnej krowy :)

ja siorbie kawe przed komputerem :)
przejzalam wyprzedaze internetowe, nie ma nic ciekawego... nic ide sie krecic po domu, moze troche ogarnac...? :)
zaczac myslec o obiedzie... yy...

do pozniej!

Sol ja też mam okna rano mokre! Teraz to tylko brzegi - ale zimą to normalnie całe okna mokre - a na parapetach kałuże! No i oczywiście pleśń na ścianie też mam - mówisz, że jak są te pochłaniacze to okna suche?????

Ewula leż aż do znudzenia - to ostatnie tygodnie takie! Ja teraz kradnę każdą chwilę na leżenie i czuję się przy tym jak złodziej, bo w domu zawsze jest coś do zrobienia!

Jos jeszcze trochę :-) Myślisz czasem jak dasz radę z dwójką?? Będziesz miała pomoc?

Patrzę na te pochłaniacze wilgoci na allegro i jest ich pełno - czym się sugerować przy zakupie i czy ktoś wie na jak długo wystarcza taki wkład???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! :-)
Wczoraj zniknęłam bez słowa za co przepraszam. Teściowa miała wczoraj urodzinki i musieliśmy na szybciora się ewakuować do niej. Zapomnieliśmy oboje! :szok::-D oczywiście prezentu z prawdziwego zdarzenia nie było, dostała kwiatuszka tylko :-)

KOCURKU, umknęło mi to czy nie podawałaś do informacji? :sorry2: My zdjęcia małemu pstrykamy codziennie. :-D Burza z piorunami mu nie straszna. Kochana ja Cię proszę idź do lekarza i daj nam znać!
:-D
ZIZI, słonko już nie gniewam się ;-) dałam radę sposobem. Do Lidla mam daleko na szczęście haha :-D

MARY, mi spadło od razu 14kg :szok: mały ważył 3780g, dodać trzeba wody i pewnie to, co wypociłam w trakcie tych 18h. :-) a może jeszcze lewatywkę? :confused::-D:-D:-D Dziękuję, staram się jak mogę :tak:

RURECZKO, nie kuś!! Żadnej pizzy! :angry:

CAROLINE, ręce opadają jak czytam o Twojej mamie...
poleż sobie. A jak! :tak:

WIOLU, super, że z fasolcią/ciem dobrze. Kurujcie się!

LILU, fajnie, że zajrzałaś i mimo ogromu zajęć naskrobałaś :tak: Póki co mam dość pogrzebów na 10 lat co najmniej; 6 dorosłych i co gorsza, choć śmierć jest zawsze tragedią, 3 dzieciaczków... w niedługim okresie czasu

SOL, a jak u audiologa? Oby Wasze podejrzenia nie potwierdziły się &&&

PALINKO, fakt. Nie ma co przepłacać. Ja też następną paczuszkę wyślę normalnie. I ja też wyspana! :tak: Zresztą nie pamiętam kiedy nie byłam wyspana :-D
A jak mięśnie po 1 serii a6w? Daje popalić, co? hehe
p.s. jeśli chodzi o spanie ciągiem to powinnam z JOS piątkę przybić i być zombie. Pobudki co 1,5 lub 2h haha
a w dzień nie spałam i nie śpię wcale- zawsze coś do roboty jest! :-)

JOS, stan dojnej krowy hehe dobre. Mnie mój nazywa przenośnym barem mlecznym lub mleczarnią hahah
krowę, choć nie wiem czy dojną mam w suwaczku :-D

To się naskrobałam.
Mój synek obudził się właśnie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry