reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

aljenka ja też niedawno miałam remont pt wyburzanie ścian:) ale fajnie nam wyszło wszystko:) połączyliśmy sypialnię z kuchnią a sypialnię zrobiliśmy z byłego salonu:) mieszkanie choć małe (42m) zyskało bardzo na przestrzeni:

Zobacz załącznik 406314 to taka mała próbka naszego dzieła:p

I nawet kicie załapały się do zdjęcia :-) (kto nie widzi - prawy, dolny róg)

reklama
nanulika- śliczne mieszkanie! ja mam tez ta sama kolorystykę :) białe meble, szare ściany i ciemny parkiet, zaczynaliśmy od zera, tez zdemolowaliśmy dom, by go na powrót "złożyć" - jednym słowem masarka :baffled: a i tak dużo jeszcze przed nami...
Co do krwawienia, ja za pierwszym razem tez tak miałam, ze poroniłam w 6tygodniu i wszystko samo się oczyściło, nie powiem, bo nie pamiętam już dokładnie, ale chyba pierwsze krwawienie tez miałam obfite, sama nie pamiętam, ale za drugim poronieniem, miałam z tamtego okresu te wielgaśne podpaski, wiec tak musiało być.

kiciorki boskie :)

wreszcie się dopadłam do netu na chwile i sie WITAM z wami:-)

w pracy mam tyle roboty że na nic nie mam czasu, odebrałam wyniki i tak na oko jest wszystko oki (najważniejsze że jak dla mnie toxo jest ok) ale jutro mi gin potwierdzi...dziewczyny a czuję sie masakrycznie...żygam co rano i juz szczerze mówiąc mam dosyć tych mdłosci...juz niech się kończy ten trymestr pierwszy bo dostanę cholery

ładnie :-)

nio mnie czeka remont domu !! i tego sie boje bo musze sie w tym czasie wyprowadzic, bedzie tam sodomia i gomoria :-p.
Tez chce polaczyc jeden pokoj z drugim i zrobic salon z kuchnia, 2 lazienki, pokoj dla maluszka, sypialnia, garderoba i jeszcze jeden wolny pokoj.
remont domu wow!! to będzie co robić.... my mamy na razie skromne 42 metry, ale po remoncie jakby ich przybyło wiec póki co OK:) do 3-4 roku życia dziecka damy rade tutaj, wiec jeszcze pare lat przed nami:)
I nawet kicie załapały się do zdjęcia :-) (kto nie widzi - prawy, dolny róg)

kicie a i owszem:) oto w pełnej okazałości:
4-FC653B24-754075-800.jpg

nanulika Ty mieszkasz blisko mongoli tak ?? gdzies na popowicach ??
tak dokładnie:) na popowickiej:)

nanulika- śliczne mieszkanie! ja mam tez ta sama kolorystykę :) białe meble, szare ściany i ciemny parkiet, zaczynaliśmy od zera, tez zdemolowaliśmy dom, by go na powrót "złożyć" - jednym słowem masarka :baffled: a i tak dużo jeszcze przed nami...
Co do krwawienia, ja za pierwszym razem tez tak miałam, ze poroniłam w 6tygodniu i wszystko samo się oczyściło, nie powiem, bo nie pamiętam już dokładnie, ale chyba pierwsze krwawienie tez miałam obfite, sama nie pamiętam, ale za drugim poronieniem, miałam z tamtego okresu te wielgaśne podpaski, wiec tak musiało być.

kiciorki boskie :)

sicilpol, ja uwielbiam połączenie bieli,szarości i czerni.... wcześniej miałam mnóstwo kolorów na ścianach, ale teraz czuję się najlepiej w tych tonacjach.... Ale dużo ludzi ma parcie na jaskrawe kolory... wiem bo robię projekty wnętrz i fiolety, czerwienie - po prostu królują....

remont domu wow!! to będzie co robić.... my mamy na razie skromne 42 metry, ale po remoncie jakby ich przybyło wiec póki co OK:) do 3-4 roku życia dziecka damy rade tutaj, wiec jeszcze pare lat przed nami:)

kicie a i owszem:) oto w pełnej okazałości:
Zobacz załącznik 406332

tak dokładnie:) na popowickiej:)

sicilpol, ja uwielbiam połączenie bieli,szarości i czerni.... wcześniej miałam mnóstwo kolorów na ścianach, ale teraz czuję się najlepiej w tych tonacjach.... Ale dużo ludzi ma parcie na jaskrawe kolory... wiem bo robię projekty wnętrz i fiolety, czerwienie - po prostu królują....

oooooooooooo to juz wiem do kogo sie zglosze przy remoncie, zawsze mialam problem z takimi rzeczami jak wnetrza !!!!!

czesto bywam w mongolii, a 3 lata mieszkalam na kozanowie na ul. dokerskiej takze znam te okolice, zreszta Wrocław to moj drugi dom do niedawna byl jak chyba wszystkich ktorzy mieszkaja w okolicach, tam szkola pozniej praca

Nanulika w takim razie jeżeli nic złego się nie dzieje możesz chyba spokojnie poczekać na tą wizytę we wtorek, chyba żebyś bardzo mocno krwawiła to wtedy pojedź do szpitala żeby zobaczyli co i jak. A jeżeli to okres to trzeba się cieszyć bo to dobry znak, już niedługi będziecie mogli się starać :-)

U mnie też się szykuje remont po nowym roku pozostałych 2 pokoi i może łazienka, aż się boje jak będę funkcjonowała z brzusiem wśród syfu:szok: Bardzo rozbawiły mnie Wasze historie porodowe - humor mi się poprawił:-) Mojej znajomej bratowa miała podobnie parcie i urodziła razem z k...upą;-)bo położna jej nie puściła do wc:tak:no cóż zdarza się...

Nanulika ślicznie :)
Ja 3lata temu remontowałam całe mieszkanie, podłogi, wiercenie, malowanie itp wszystko prawie sama i teraz jak sobie pomyślę, ze będę musiała się wyprowadzić to trochę :no: no nic, ale jak dziecko mam mieć rodzinkę to trzeba razem zamieszkać:szok:Choć chyba mi będzie ciężko jak cały czas mieszkam sama :D

reklama
Nanulika...superowo

ja na szczęscie na razie wynajmuje i remont mały mamy za sobą ( dobrze że udało się przed ciążą)...a za 2 lata chcemy się budować wiec na razie remonty sobie daruję...a poza tym dobrze że mam od tego faceta:-) swego czasu pracował w firmie która projektowała i robiła meble biurowe i np kuchnie pod zabudowe czy stoły, więc nie dość że mam meble za darmoszkę to jeszcze projekt taki jak chce i sobie wymyślę...

Do góry