reklama
A teraz na poważnie
Moja sis to moja najlepsza przyjaciółka i lubię ją najbardziej na świecie
.ale nie zawsze tak było- jak byłyśmy młodsze,to była regularna wojna między nami,tak chyba dopóki ona do liceum nie poszła,wtedy sie nam odmieniło.No,ale jak byłyśmy młodsze,to raz do naszej sąsiadki przyjechał młodszy brat na wakacje- odrobinkę starszy,niz my.Bardzo ładny chłopak;-).No i moje koleżanki z klasy i ja ciągałyśmy sie z nim po parku itp.,a siostra wiecznie chciała łazić za nami,co się oczywiście "dorosłym" nie podobało.Przeganiałm ją,ale wiecznie się za nami ciągała.I któregoś razu ten chłopak mówi do mnie"Beata,ale może przeproś swoją siostrę".Sioatra aż urosła,że wreszcie ten wspaniały chłopak się za nią ujął i każe mi ją przeprosć
.Biedna,bardzo była rozczarowana,jak okazało sie,że moje "przeprosiny " brzmiały "Spadaj do domu,ale szybko!"

Moja sis to moja najlepsza przyjaciółka i lubię ją najbardziej na świecie
.ale nie zawsze tak było- jak byłyśmy młodsze,to była regularna wojna między nami,tak chyba dopóki ona do liceum nie poszła,wtedy sie nam odmieniło.No,ale jak byłyśmy młodsze,to raz do naszej sąsiadki przyjechał młodszy brat na wakacje- odrobinkę starszy,niz my.Bardzo ładny chłopak;-).No i moje koleżanki z klasy i ja ciągałyśmy sie z nim po parku itp.,a siostra wiecznie chciała łazić za nami,co się oczywiście "dorosłym" nie podobało.Przeganiałm ją,ale wiecznie się za nami ciągała.I któregoś razu ten chłopak mówi do mnie"Beata,ale może przeproś swoją siostrę".Sioatra aż urosła,że wreszcie ten wspaniały chłopak się za nią ujął i każe mi ją przeprosć
.Biedna,bardzo była rozczarowana,jak okazało sie,że moje "przeprosiny " brzmiały "Spadaj do domu,ale szybko!"
ikaa29
Fanka BB :)
happy na powaznie o mało nie spadłam 
na końcu

na końcubuahahah Mamaugsi miałabyś dobry model dla Agusi, żeby je pokazać jak wygląda krówka :-) i jak robi muuuuuuuuuuuuuuuuu
Happy to ja jestem teraz roztargniona, ale że Ty buahahaha
wyobraziłam sobie muuuuczaca świnke morską

Zaraz Amelkę obudzę
Wioli no problem,zawsze chciałam odwiedzic UK
:-)ikaato był taki "khhłyt makłetingowy"happy na powaznie o mało nie spadłamna końcu

ikaa29
Wiecie co laseczki...
No,nie mów,że spadasz???Wiecie co laseczki...

Eeee...nie wiembeti a cos ty sie tych krow uczepila??? heheh

Chyba juz nie będe tego syropu więcej piła,choć niezły jest

reklama
Ida Sierpniowa
1) Dziula sms doszedł
, ale MIsi nie pokazałam z wiadomych względów
2) "Ty wstrętna...mamuro"!
padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!
3) dorisku, nie wiem czy bardziej podziwiam tą twoją koleżankę za opanowanie czy "podziwiam" za jej głupotę
bo żeby dziecko tak rozpuścić to chyba trzeba się nieźle postarać... życzę jej powodzenia
aaaa, i wiecie co? ja chyba bym się nie umiała opanować gdyby Miśka takie coś odstawiła
a co do poświęceń... widzisz dorisku... mnie serce pęka jak ona patrzy na mnie takim błagalnym wzrokiem "mamo zrób coś!" a ja nie mogę...

weny totalny brak
, ale MIsi nie pokazałam z wiadomych względów
2) "Ty wstrętna...mamuro"!
padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!3) dorisku, nie wiem czy bardziej podziwiam tą twoją koleżankę za opanowanie czy "podziwiam" za jej głupotę
bo żeby dziecko tak rozpuścić to chyba trzeba się nieźle postarać... życzę jej powodzenia
aaaa, i wiecie co? ja chyba bym się nie umiała opanować gdyby Miśka takie coś odstawiła
a co do poświęceń... widzisz dorisku... mnie serce pęka jak ona patrzy na mnie takim błagalnym wzrokiem "mamo zrób coś!" a ja nie mogę...
to mam się rozglądać czy nie????//Dawidowe...eee,pod Wawą to mafia mieszka
Ale wybrzydzam,co?;-)![]()

weny totalny brak