Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.ale nie zawsze tak było- jak byłyśmy młodsze,to była regularna wojna między nami,tak chyba dopóki ona do liceum nie poszła,wtedy sie nam odmieniło.No,ale jak byłyśmy młodsze,to raz do naszej sąsiadki przyjechał młodszy brat na wakacje- odrobinkę starszy,niz my.Bardzo ładny chłopak;-).No i moje koleżanki z klasy i ja ciągałyśmy sie z nim po parku itp.,a siostra wiecznie chciała łazić za nami,co się oczywiście "dorosłym" nie podobało.Przeganiałm ją,ale wiecznie się za nami ciągała.I któregoś razu ten chłopak mówi do mnie"Beata,ale może przeproś swoją siostrę".Sioatra aż urosła,że wreszcie ten wspaniały chłopak się za nią ujął i każe mi ją przeprosć
.Biedna,bardzo była rozczarowana,jak okazało sie,że moje "przeprosiny " brzmiały "Spadaj do domu,ale szybko!"
buahahah Mamaugsi miałabyś dobry model dla Agusi, żeby je pokazać jak wygląda krówka :-) i jak robi muuuuuuuuuuuuuuuuu
Happy to ja jestem teraz roztargniona, ale że Ty buahahaha

Zaraz Amelkę obudzę
:-)ikaato był taki "khhłyt makłetingowy"happy na powaznie o mało nie spadłamna końcu

No,nie mów,że spadasz???Wiecie co laseczki...

Eeee...nie wiembeti a cos ty sie tych krow uczepila??? heheh

, ale MIsi nie pokazałam z wiadomych względów
padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo żeby dziecko tak rozpuścić to chyba trzeba się nieźle postarać... życzę jej powodzenia
aaaa, i wiecie co? ja chyba bym się nie umiała opanować gdyby Miśka takie coś odstawiła
to mam się rozglądać czy nie????//Dawidowe...eee,pod Wawą to mafia mieszka
Ale wybrzydzam,co?;-)![]()