reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ikaa,to kciukaski za szczepienie:***
Iduś,jeeezdeś(tu maślany "cziiiz" na mej twarzy:tak::-):happy:).zostań:sorry2:

dopiero załapałam z tym rozglądaniem:zawstydzona/y:.Tak,tak,bo wcale nie jest powiedziane,że tam pod kościanem to my chcemy tak na stałe.A może sąsiedzi do d...y?Jedni to wiem- disco polo słuchają:baffled:.To może wyremontujemy,sprzedamy...plany są róóóżne:tak:

Ostatnia edycja:
No to jestem ale z doskoku. Normalnie nic pozytecznego znowu nie zrobilam. Mam wyrzuty sumienia.
Zaczne gotowac jakis obiad.
Adaska dopiero polozylam na druga drzemke a tu juz wyglada jakby wieczor byl :baffled: A taki dzisiaj wygwizdow, ze hej. Nawet na spacer nie dalo rady wyjsc. I zimnica sie zrobila.
No, nie wiem czy pospi mi jeszcze dziecko, bo cos poplakuje. Z rana sie tak wyspal, ze szok. Ponad 3 godziny spal. Ale za to jaki szczesliwy sie obudzil :-) Bezustannie sie do mnie usmiechal podczas obiadku, hehe.

Niestety, na winko troche za wczesnie jeszcze... :-p

mamaagusi- prosze bardzo,podzielę się:tak: herbapect.jpg
eliza- to może syropku?:rofl2:

Hehe, moze by sie przydal. A dobry? ;-)

A w ogole to juz mnie rozbawilyscie jak nie wiem, zwlaszcza Dawidowe i Mamaagusi :-D Ja tu rechotalam przed monitorem a moje dziecko sie smialo ze mnie w glos. To bylo super :-)

Sarisko, ale na moj to jeszcze wstyd :-p

reklama
Do góry