reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

kobietki, polceam mikrodermabrazje. jakos zawsze sie przed tym wzdragalam, bo mnie nazwa odstraszala:zawstydzona/y::-Dale powiem wam, ze buzka jest swietna, gladka, delikatna. zapisalam sie na kolejny zabieg, bo dobrze jest zrobic 2-3serie dla najlepszego efektu.

Aneta, no to bedziecie miec co robic w wdlugi weekend-skladanie embli i ukladanie rzeczy:-)

Jednak wyłanczam kompa i ide pojeździć na odkurzaczu a potem na mopie, bo jak słonko zaswieciło to wsyzstkie "koty" wyszły i nie moge na nie patrzeć.:baffled::baffled::baffled:

to nie patzr, tylko daj im mleka:rofl2::-D

Wkurza mnie podloga w pokoju umyje,a za chwile wszystkie paluchy mlodego widze. Moze w rekawiczkach puszczac go na podloge??

najlepiej w ogole nie puszczac;-):-D

wy wszystkie sie zabralyscie za sprzatanie, a u mnie balagan:szok::zawstydzona/y: i nie zanosi sie, ze dzis sprzatne. jutro bedzie brudno, ale na niedziele juz wysprzatam:tak:

reklama
widzę że dziś dzień sprzątania:-Dja dziś rano byłam u koleżanki na kawie i jak zobaczyłam że u niej ładnie czyściutko to jak wróciłam to tez wszystko ładnie wysprzątałam:tak:jeszcze mi tylko pranie zostało powiesic i poprasowac....
chłopcy do przedszola przyszli uffff:-) i on był z żoną i jak wszedł do szatni i zobaczył mnie to nie wiedział gdzie się schowac :sorry2:

chłopcy do przedszola przyszli uffff:-) i on był z żoną i jak wszedł do szatni i zobaczył mnie to nie wiedział gdzie się schowac :sorry2:

no Monia, to kamien z serca. a facet coz...powstydzi sie troche, ale i tak glupi bedzie, skoro tak sie szczeniacko zachowuje.

spac mi sie chce. troche sie obijam dzis w pracy, poki moge. bo czasami taki zachrzan, ze az sie robota pali w rekach.

juz sie nie moge doczekac, az P przyjedzie. teskni mi sie...
a w pracy ciagle walcze z D, ktory wiecznie mowi, ze sie nudzi rozmowami z zona, ze o czym ma znia rozmaiwac itp itd...
a mnie tak brakuje rozmow z P i jego obecnosci an codzien...

Witam wróciliśmy właśnie z kina ("Wyjazd integracyjny")

Hej!!

ja mam okna brudne, ale moge je myc tylko w sobote, bo na tygodniu to juz ciemno. jednak zapalu mi brak jak an razie

Oj jak ja ciebie rozumiem łączę się w "bólu" ;-):rofl2:

Aga zamknij oczy i bedzie po klopocie. Ja wlasnie wypryskalam lazienke i tez po malu sie biore. Wkurza mnie podloga w pokoju umyje,a za chwile wszystkie paluchy mlodego widze. Moze w rekawiczkach puszczac go na podloge??

rękawiczki i jeszcze Froterkę na kolana i sprzątać nie będzie trzeba:-D

juz sie nie moge doczekac, az P przyjedzie. teskni mi sie...
a w pracy ciagle walcze z D, ktory wiecznie mowi, ze sie nudzi rozmowami z zona, ze o czym ma znia rozmaiwac itp itd...
a mnie tak brakuje rozmow z P i jego obecnosci an codzien...

co to za tajemniczy "D" jak on tak Ci się żali to uważaj na niego.................. tacy są najgorsi

no w końcu ewka się z bartkiem zeszlki:-):-):-)
Nuśka i jak film fajny?
oj za mną też bigos chodzi może i ja wpadnę ;-)

witam leniwcowo

dzis u nas dzien lenia. Julitka u siasiadki, ja dopiero wlasnie wrocilam z kawki i pogaduszek. na obiad frytki, bo nic innego nie cche sie robic. chciaalm zamowic pizze na obiad:rofl2: ale P stwierdzil, ze te kupne sa niedobre, wiec zrobil fryty.

zimno, bo wieje

co to za tajemniczy "D" jak on tak Ci się żali to uważaj na niego.................. tacy są najgorsi

nie, nie tajemniczy. to maz kuzynki P. razem pracujemy i on ciagle narzeka na amlzenstwo, ale mu sie nie dziwie, bo K. to taka slodka idiotka, z ktora nie da sie dluzej sensownie rozmawiac:-D

No to zapraszam wszystkie na bigos:-) bo oczywiście narobiłam jak dla armii:-D a wyszedł pyszny nie skromnie śmię powiedzieć;-) byłyśmy dzisiaj z Tuśką u mojej Marty a M z kolegą montowali w tym czasie mebelki Tuśce:tak: ależ jestem nimi zachwycona, a młoda poprostu zwariowała:-D nie wiem o której dziś zaśnie bo najważniejsze, zeby w kółko śmigać po schodkach:-D co chwile chce siku albo piciu, albo koniecznie musi mnie o coś zapytać;-):-D

reklama
Witam w słoneczny choć mroźny poranek:-) szkoda tylko, że z pracy:crazy: mam młyn oczywiście bo długi wekend także przynajmniej dzionek szybko minie;-) młoda po pierwszej nocy na nowym łóżku zachwycona, a my dużo spokojniejsi bo nawet w nocy wstawała siku i obyło się bez wypadku;-):-D

Do góry