reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka siedzi u rodziców więc jeśli jakikolwiek portret będzie to może w niedzielę, ale dostałam tylko takie wydrukowane więc spróbuję skana zrobić wam.

A serniczka już dawno nie ma :p był rano przed wyjazdem ale się zbył hihi.

Ateraz wracam do rodzinnych rozgrywek w scrable ;)

Ja mam dziś jakąś fazę na kuchnię włoską. Zapiekankę jadłam na śniadanko, teraz pizzunię wcinam, bo mnie naszło ;-)

reklama
Kurcze ale jestescie kochane tak ciepło mnie przyjełyscie:) dziekuje:)
a jak to bylo u was? my naraazie nie mowimy nikomu z rodziny:)
oni mysla ze nie chcemy jeszcze dzieci:)
hehe
wszyscy tylko w kolko mowia ze mam 21 lat i bede miala jeszcze czas i bla bla bla:)
a ja mam ich gdzies.
My z mezem chcemy juz od jakiegos czasu dziecko. a ja czuje sie juz gotowa, jak mało kiedy, on chciał juz wczesniej i wydaje mi sie ze moja decyzja go ucieszyła:)
ja jak głupia juz dzisiaj po allegro szperałam:( niepotrzebnie sie nakrecam

Oj tam... ja mam 23 lata i też sporo sporo osób mi mówi że jestem młoda i miałam jeszcze czas na dziecko! A zaczęłam się starać miesiąc przed moimi 22 urodzinami! Zawsze chciałam być młodą mamą! :tak:

Fifka- ooojj za chłopa to już się wzięłam :-)(na tyle na ile nam nasze prace pozwalają hi hi:-p) jutro ostatni dzień:-( bo jedzie do pracy wyjazdowej na tydzień:angry: Dziękuję kochana za fluidki :-* mam nadzieję, że w końcu się uda:-) <przytul> Zatem życzę smacznego obiadku i miłego spacerku :-)

No miejmy nadzieję że w końcu się uda! :*

widze ze miq nadla nie ma zaczynam sie martwic o nia

No właśnie też się zastanawiam co z Miq... miała testować i pisać co tam wyszło a tu cisza... :-(

A ja wam smaka narobię a co!! Byliśmy u teściów na obiedzie i na kolację wszyscy razem ulepiliśmy pierogi drożdżowe z pieczarkami i do tego barszczyk do picia!! Mmmmm najadłam sie jak świnka!! :-D

Do góry