iwasek: a to zły Panpowinien klapsa dostać, żeby tak ciężarną zarażać ?;-) bierz go przez kolanko i klep
Ooooooj mam wielką ochotę ale za wielkie toto urosło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
iwasek: a to zły Panpowinien klapsa dostać, żeby tak ciężarną zarażać ?;-) bierz go przez kolanko i klep
A mnie naszło na pizzunię. I już zamówiłam))
Mmmmmmm...
iwasek: hehe, no te nasze chłopy to nie mikrusy
o mąż poszedł się kompa więć lecę mu myć pleki to moje brzemię :-)
Kurcze ale jestescie kochane tak ciepło mnie przyjełysciedziekuje
a jak to bylo u was? my naraazie nie mowimy nikomu z rodziny
oni mysla ze nie chcemy jeszcze dzieci
hehe
wszyscy tylko w kolko mowia ze mam 21 lat i bede miala jeszcze czas i bla bla bla
a ja mam ich gdzies.
My z mezem chcemy juz od jakiegos czasu dziecko. a ja czuje sie juz gotowa, jak mało kiedy, on chciał juz wczesniej i wydaje mi sie ze moja decyzja go ucieszyła
ja jak głupia juz dzisiaj po allegro szperałamniepotrzebnie sie nakrecam
Fifka- ooojj za chłopa to już się wzięłam :-)(na tyle na ile nam nasze prace pozwalają hi hi) jutro ostatni dzień:-( bo jedzie do pracy wyjazdowej na tydzień
Dziękuję kochana za fluidki :-* mam nadzieję, że w końcu się uda:-) <przytul> Zatem życzę smacznego obiadku i miłego spacerku :-)
widze ze miq nadla nie ma zaczynam sie martwic o nia