reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie nadrobie Was dziewczyny teraz,na chwile jestem,wybaczcie
Maly marudzil caly dzien,nic nie moglam zrobic.nie wiem czy zeby,czy co,goraczki nie ma ani nic, no po prostu jestem wykonczona... A na jutro mam od strasznie duzo roboty:crazy: Adas sie przed chwila obudzil z placzem,wczoraj tez tak bylo:baffled: ale usnal no nic lece robic testy,ile zrobie tyle zrobie,trudno

A co do butow to ja mysle o takich nude http://trendywiosnalato.pl/wp-content/uploads/2011/05/szpilki-nude-aldo-2-300x300.jpg albo jasniejsze http://i.pinger.pl/pgr468/54d841b30...-nude-platforma-szpilki-hit-38-1649887934.jpg tylko najlepiej bez platformy:tak: bo delikatniejsze beda

reklama
Witam wieczorowo:-) Mężuś w pracy, ja poprasowałam i zasiadłam na neta. Muszę pochwalić Martynkę, że dziś drugi raz w swoim życiu nasikała do nocniczka:-D Ja to przeżywam jakbym Nobla jakiegoś dostała:-):-)

Burzowata biedny Adaś.. Może faktycznie ząbki.. Sukienka nawet nawet, choć mi osobiście ciężko jest stwierdzić nie wiedząc jak na kimś leży..

ViKamcia przepiękny pokoik ma Viki:tak: My chcemy łóżeczko jak coś to uniwersalne by dla synusia było kiedyś:-) A najchętniej kupiłabym jakieś w królewny czy wróżki:-D

Malwina zdrówka dla Zuzi;*

Kaamaa, Gosdia, Młoda93 i inne Choryjoszki bo nie wiem czy kogoś pominęłam - zdróweczka;*

Młoda93 o kurcze to się data trafiła na poród:-D Ciekawie by było jakbyś urodziła 29.02:-D

Patrycja nauka przy trójce Urwisów na pewno trudna sprawa. No ale co zrobić.. Na pewno znajdziesz chwilkę na naukę a egzamin pójdzie śpiewająco:-)

Umi mamy raczej płytkie oczko a na zimę ryby dajemy do piwnicy do dużego akwariumu:tak: Mało mamy ryb bo aż 3:-D No ale i oczko wodne małe:tak: To bardziej taka ozdoba;-) Teraz to już nie takie ZOO, co innego jak jeszcze te kanarki miałam, ale myślimy nad papugami:-p Mąż kiedyś hodował sporo, miał 15 nawet naraz, zna się, teraz chciałby 2.

a to nasze najnowsze fotki:)
Zobacz załącznik 407798Zobacz załącznik 407799Zobacz załącznik 407800Zobacz załącznik 407797

Ostatnia edycja:
burzowata Koniecznie daj jakieś zdjęcie w tej sukience, bo dopiero wtedy stwierdzę czy ładnie leży:-p
liza Emilka też ostatnio coś się wybudza z drzemki w łóżeczku :dry: po ok. 30min wstaje z wielkim płaczem i się jeszcze długo nie może uspokoić:baffled: Np. dopiero po godzinie w pełni dochodzi do siebie :dry:
kama Daj znać, czego J. się dowiedział w ing, jak się już tam wybierze:tak:
malwina Może od ciebie coś złapała?
kasiek Wrócił kot marnotrawny?:-p
patrycja :*
vegas Ładny avatarek

Jutro mam nadzieję że w końcu się wybiorę z Emilką do chirurga, o ile wstaniemy rano:-p A potem z koleżanką i dziećmi jestem umówiona do salki zabaw:-)

Witam was Młode Mamuśki :)

To moze i ja sie przedstawie jako mloda mama urodzilam synka miesiac przed moimi 17 urodzinami :) musialam wydoroślec w ciągu 9 szybko lecacych miesiecy obecnie mam 19lat z groszami i staramy sie z moim M o drugiego dzidziusia

Siwa witaj:-) To owocnych staranek;-) A jesteście po ślubie? Mieszkacie z rodzicami czy sami?

A zapomniałam napisać, że Mała mnie zadziwia z jej powtarzaniem słówek a ja muszę się wreszcie kontrolować:p Dziś J. palił papierosa ze szwagrem przed domem, my z Małą patrzałyśmy przez okno i mówię do Małej, że tata poszedł kurzyć. To dziś pół dnia Mała mówiła ''tata kuszy'':D Ostatnio mi coś spadło i mówię o Bożeeeee, to Mała wczoraj idzie i nie umiała przejść między stołem a kanapą i mówi ''uhhh o Bozie'':D Haha, normalnie śmiech na sali:D

oniemiałam... wchodze sprawdzic poczte, mysle sobie mam chwile bo mój mały niedźwiedź śpi i chciałam troche nadrobić, a tu zonk
:szok:.
Konniczynka to dziś dzien pełen wrażeń, napisz jak było u chirurga
Siwa 20 Witaj:-)
burzowata mni sie bardzo podobajątakie buty, mam nawet podobne bez platformy, jest jeden szkopuł bo kupiłam chyba z kiepskiego materiału i mi człapią, na poczatku były idealne, a tak po miesiacu zrobiły sie za luxne:sorry:
Vi widze ze liliowy ale dla mnie połaczenie rózu z tym kolorem to cały czas róz:-p w sesnie ze ja uwazam liliowy za odcien rózu. Ale to nie znaczy ze mi sie pokoik nie podoba:tak:, tylko ja mam syna i inne kolory ma w pokoju bo zielono pomarańczowo:) A co do rózu mnie sie podoba ciemny róz z czarnym, szukałam nawet takiej sukienki na wesele ale nie znalazłam.
młoda93 a ty masz nauczanie indywidualne tak? czy chodzisz normalnie do szkoły? I w ogóle matura teraz? Kurcze przypominają mi sie stare dobre czasy:tak:

Vegas my mielismy kiedys papugi strasznie brudziły:-D:-p, juz bym papug nie chciała, ale to samo mówiłam o królikach bo tez kiedys miałam. Z tym ze jak porównuje tamtego królika do tego to niebo a ziemia, tamten jakis dziki był, bandyta wrecz nikogo nie lubił nawet mnie:-p:-p

No dołączam i ja :tak:

Niestety ciężko coś nadrobić,bo Maja mi co chwila manipuluje klawiaturą. Oby nie była taka "komputerowa" ja moj brat ;-)

Vegas sama robiłas tą fotka? Bo wygląda jak z jakiejś sesji :-)

Umi w pacy dostajesz paczkę dla dzieciaków?? Wczoraj się dowiedziałam,że u mnie niestety nie będzie paczki dla najmłodszych tylko od 3-10 lat:crazy: "bo przecież dziecko nie je słodyczy-tylko rodzic"

Wszystkim chorym zdrówka!!!

Koniczynka daj znać jak po wizycie no i po szaleństwie na salce ;-)

Vikamcia bardzo ładny ten pokoik :-) Mebelki kupiliście czy już były jak zamieszkaliście w domku?

Ale mam chęć na szarlotkę na ciepło oraz gorącą czekoladę,ale taką przyrządzoną przez jakiegoś Mistrza Kuchni:-D

lolkak w pracy to ja paczką w łeb moge dostać:-D:-p. Nigdy nie dostałam na swieta nic dla małego, w tamtym roku dostaliśmy kase, na świeta ale w połowie stycznia:-D:-p. I tak dob rze wiec nie narzekam akurat poczatek roku jest kiepski wiec sie przydała:tak:, a tak to nie dostajemy nic dla dzieci. To jest prywatna firma za duzo w niej dzieci, w samej siedzibie od wszystkich pracowników jest ich około 10, do tego dochodzi nasza debica + rzeszów eeee tanej wychodzi dac kase na świeta:tak:. Z tym ze ta kasa tez nie pewna bo 2 lata wstecz nie dostaliśmy nic, sama sieziba główna dostała a my byliśmy pominieci:sorry:

Vegas jakiego ty masz seksi avatarka:tak: bardzo i sie podoba

vegas super zdiecia:-)Alan tez mi tak wszytko powtarza:-D i to samo u mnie bylo z tym "o Boze":-D
kamcia swietny byl ten pokoik:)

my dzis pospalismy do 8:) zaraz ide sniadanie robic a mlody chce na kompa bajke ogladac:)
w koncu bol dziasla mija!!

reklama
Umi broń boże nie chce Cię narażać na obrażenia ciała :-D:-D No ja do tej pory nie miałam szczęścia,bo w poprzednich firmach to na dzieciach pracowników nie oszczędzali, no ale Majki nie było :-D Teraz musimy trochę poczekać ;-) Najgorsze jest takie pomijanie jak u was. :confused2::confused2: W obecnej firmie chociaż jestem Specjalistą to żadnych "benefitów" nie mam,bo mam jakieś lipne zaszeregownie "g" jak sprzątaczki:dry: Głupia karta zniszkowa jest dopiero od literki C a abonament medyczny od B :baffled:

A jak tam wasza walka z refluksem??

Do góry