reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ale puchy....
jak któraś ma czekoladę to niech rzuci we mnie kostką albo dwiema:-D:-D:-D,ale mam sssmaka:zawstydzona/y:

mój B pojechał na szkolenie na 3 dni do Wawy a ja siedzę sama,popijam browarka i dalej wysyłam cv

reklama
Dzień dobry.
My po maksymalnie ciężkiej nocy...Fabian spał może ze 2 godziny,ciągle płakał...Kaszlał tak,że myślałam,że się udusi:-( W ogóle nie mógł oddychać...W końcu zwymiotował od tego kaszlu...jeszcze do tego wszystkiego dostał rozwolnienia...Taki biedny jest,że aż szkoda patrzeć...Lekarka stwierdziła,że to tylko przeziębienie:baffled: Muszę mu robić inhalacje,ale nie wiem jak,bo urządza taką histerię,że nie da się tego opanować:sorry:

hejjjjjjjjjjj ale dzis mglista i senna pogodaaaaaaaaaaa bleeeeeeeeee
Kankija łap!!!!!!!

MNIAAAAMMM:-D dzięki

Witam i ja z kawką i czekoladką od Tygryska;-)
Bianka odstawiona do przedszkola a ja znowu nie moge sobie miejsca znalezć:zawstydzona/y: tydzien przerwy i zaczynamy jakby od nowa, zaraz biorę się za porządki to mi szybciej zleci

Aniu zdrówka dla Fabianka - bidulek mały..:-(

Dzień dobry.
My po maksymalnie ciężkiej nocy...Fabian spał może ze 2 godziny,ciągle płakał...Kaszlał tak,że myślałam,że się udusi:-( W ogóle nie mógł oddychać...W końcu zwymiotował od tego kaszlu...jeszcze do tego wszystkiego dostał rozwolnienia...Taki biedny jest,że aż szkoda patrzeć...Lekarka stwierdziła,że to tylko przeziębienie:baffled: Muszę mu robić inhalacje,ale nie wiem jak,bo urządza taką histerię,że nie da się tego opanować:sorry:

Aniu, nasza corcia jak jest chora to tez wymiotuje od kaszlu
akurat teraz pzrechodzimy mega przeziebienie, wiec juz tez zapomnialam jak normalna noc wyglada, w nocy mega kaszel, potem wymioty, potem placz
oby te naszedzieciaczki szybciej wyzdrowialy
witam sie i ja z mega ciezka glowa
ide po kawke moze pomoze

Witam z kawką.
U nas też szaro i mgliście. Z wyrka mi sie wstawać nie chciało.

Igorek w ostatnim czasie tak broi, ze nerwy mi siadają. Już sama nie wiem, jak mam do tego malca dotrzeć :-(

Dzień dobry.

Aniu współczuję. Zdrówka dla Fabianka.

Igorek tez czasem od kataru kaszle i wymiotuje.
Nam lekarz powiedział, że mamy mu dawać jak najwięcej do picia i leki na rozrzedzenie wydzieliny np acc mini

Mamusiu zdrówka dla Karolinki.

jakie pochwal się;-)

Zdrówka dla Karolinki,Igorka i innych brzdąców
:tak:

znalazłam opłatki na torta z teletubisiami na allegro i chyba na 3latka zrobię Bianusi torta z jej ulubieńcami:-) tylko ciekawi mnie czy pozwoli mi go pokroić:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry